Μαυρίας: “Στιγμές που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στο μυαλό… Είναι στιγμές λύτρωσης”

Σημερινές(23/5) ραδιοφωνικές δηλώσεις από τον ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα

Ο Ελλαδίτης ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα, Χάρης Μαυρίας μίλησε σήμερα(23/5) το μεσημέρι στο Super Sport FM 104.0 και την εκπομπή «Δώδεκα στα σπορ» με τον Χρίστο Παπακώστα, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά και την επόμενη μέρα στην ομάδα της Λεμεσού.

Διαβάστε τι ανέφερε:

 

«Ήτανε μια πάρα πολύ δύσκολη χρόνια και πιστεύω ότι είναι δικαιολογημένο το ξέσπασμα και τα πανηγύρια από όλους μας. Είναι κάτι που θα μείνει για πάντα στο μυαλό μας, ευχαριστούμε την διοίκηση, για την εντυπωσιακή φιέστα που ετοίμασε για μας και κυρίως για τον κόσμο του Απόλλωνα. Όλοι έχουμε όνειρο να ζούμε αυτές τις στιγμές και να παίζουμε σε αυτούς τους αγώνες που όλο το γήπεδο ζει για να κερδίσει η ομάδα το ματς. Στιγμές που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στο μυαλό… Είναι στιγμές λύτρωσης, όλοι μας θέλουμε να το ζήσουμε… Σήμερα θα ταξιδέψει η αποστολή με το λεωφορείο στην πόλη της Λεμεσού, ανυπομονώ να το ζήσω και αυτό, είναι κάτι το ξεχωριστό…».

Για τον Κολ και την έκπληξη με την Φουρέιρα; «Ο Κολ είναι η ψυχή της ομάδας, εντός και εκτός γηπέδου. Έζησε και ένα όνειρο, έγινε πραγματικότητα αυτό με την Φουρέϊρα (γέλια). Ήταν η καλύτερη έκπληξη που μας έκανε ο πρόεδρος»

Η ομάδα έχει εξασφαλισμένη θέση στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ: «Τα πάντα είναι δυνατά, τίποτε δεν είναι αδύνατο, θ’ αρχίσουμε για το Τσάμπιονς Λιγκ, θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχουμε περισσότερα στις διοργανώσεις. Θα είναι ονειρικό να μπούμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Θα κάνουμε τα πάντα γι’ αυτό…».

Είναι το καλύτερο πρωτάθλημα φέτος; «Σίγουρα δεν έχει ξαναγίνει αυτό. Σίγουρα είναι το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα μέχρι πρόσφατα και ο 6ος διεκδικούσε θέση στην Ευρώπη. Είχαμε πολύ καλή συγκομιδή βαθμών, δείξαμε το mentality  που έχει η ομάδα…»

Για το αρνητικό σερί που είχε η ομάδα;  «Είναι δύσκολο μια ομάδα να βγάλει μια χρονιά χωρίς σκαμπανεβάσματα. Κάναμε την κοιλιά μας στην αρχή των πλέι οφ, ακόμη και έτσι παραμείναμε πρώτοι στην βαθμολογία. Κρατηθήκαμε καλά μεταξύ ήταν πολύ καλό το κλίμα μεταξύ μας, αυτό έκανε τη διαφορά. Υπήρχε πίεση, πάντα υπάρχει ειδικά όταν βρίσκεσαι σε μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό. Εμείς θέλουμε να αγωνιζόμαστε σε ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό».

Για τον Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ: «Η φιλοσοφία του είναι να παίζουμε ομαδικά… Έδωσε το στίγμα του στην ομάδα. Αφομοιώσαμε αυτά που μας είπε, είναι πολύ μεταδοτικός και νομίζω εξελιχθήκαμε με την παρουσία του στη ομάδα».

Για την συνέχεια; «Μετά τις διακοπές, σε μερικές βδομάδες θα ξεκινήσουμε και πάλι το δύσκολο έργο. Το δύσκολο για μια ομάδα είναι να διατηρηθεί στα ψηλά»

 

Για σένα και το συμβόλαιο σου; «Είμαι απαιτητικός είχα τα σκαμπανεβάσματα από την στιγμή που έχω άλλο ένα χρόνο θα τιμήσω το συμβόλαιο μου και θα κάνω τα πάντα γι’ αυτή την ομάδα».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy