Το «καψαν» στον Αργυρό οι παίκτες του Παναθηναϊκού

Στο μαγαζί που εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Eλένη Φουρέιρα γιόρτασαν την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

Από το ΟΑΚΑ στην παραλιακή! Μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού επέλεξαν να γιορτάσουν την επιτυχία τους στο μαγαζί που εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Eλένη Φουρέιρα.

Όπως μπορείτε να δείτε και στα βίντεο, στην πίστα ανέβηκε ο Δημήτρης Κουρμπέλης μαζί με το τρόπαιο και δέχθηκε την αποθέωση των συμπαικτών του και ανθρώπων του «τριφυλλιού». Την παράσταση έκλεψε και ο Φεντερίκο Μακέντα, ο οποίος τραγούδησε σε άπταιστα ελληνικά από την πίστα έχοντας στο πλευρό του τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι και τον Τάσο Χατζηγιοβάνη.

Ο Ιταλός τερματοφύλακας ερμήνευσε το «Bella Ciao», ενώ ο Γιάννης Κώτσιρας έδειξε τις ικανότητές του στο ζεϊμπέκικο.

Οι «πράσινοι», παίκτες, ποδοσφαιρικό τμήμα και στελέχη της ΠΑΕ, βρέθηκαν λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα στο Teatro που έζησε μία μεγάλη Παναθηναϊκή βραδιά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Δείτε τα βίντεο:

 

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy