Με τα παιδιά της Ακαδημίας και άλλες εκπλήξεις η φιέστα…

Η στέψη και το χειροκρότημα των πρωταθλητών

Σε έντονους ρυθμούς συνεχίζονται οι διεργασίες για την ετοιμασία της μεγάλης φιέστας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή το βράδυ μετά τον αγώνα του Απόλλωνα με την ΑΕΚ για τη στέψη του πρωταθλητή.

Σύμφωνα και με δηλώσεις του Ε.Τ του Απόλλωνα, θα είναι μια φιέστα αντάξια του μεγέθους της ομάδας, έτσι ώστε όλοι να το γιορτάσουν μετά από 16 χρόνια και κυρίως οι πρωτεργάτες που είναι οι ποδοσφαιριστές για να πανηγυρίσουν με τον κόσμο. Η παράκληση τους προς τον κόσμο είναι να παραμείνει ο κόσμος στις κερκίδες, έτσι ώστε όλοι να το απολαύσουν και οι ποδοσφαιριστές να κάνουν τα δικά τους!!!

Όσον αφορά το τελετουργικό θα στηθούν οι εξέδρες, όπου θα γίνει η παρουσίαση της ομάδας και οι ποδοσφαιριστές, τεχνικό και ιατρικό επιτελείο θα ανέβουν για να παραλάβουν τα μετάλλια αλλά και το τρόπαιο που θα σηκώσει ο αρχηγός Χάμπος στον αέρα. Με τη λήξη του αγώνα τα παιδιά της Ακαδημίας του Απόλλωνα, που θα βρίσκονται στην Ανατολική θα μπούνε στο γήπεδο για να κάνουν τον γύρο του θριάμβου μαζί με τους ποδοσφαιριστές, ενώ όλα τα τρόπαια που κέρδισαν οι ομάδες του Απόλλωνα τη φετινή σεζόν σε όλα τα τμήματα και αθλήματα θα είναι στη φιέστα, για να τονιστεί η ενότητα στο οικοδόμημα του Απόλλωνα.

Θυμίζουμε το τρεμπλ για Απόλλων Ladies, Απόλλων Βόλει Γυναικών αλλά και τα τρόπαια της ομάδας Απόλλωνα καλαθόσφαιρα σε τροχοκάθισμα. Όλα αυτά και πολλές άλλες εκπλήξεις θα γίνουν κάτω από τα φωτορυθμικά αλλά και πυροτεχνήματα, μέσα σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy