Αποκλείστηκε από τα γήπεδα 22χρονος λόγω επεισοδίων

Διάταγμα αποκλεισμού από το δικαστηριο

Στις 3 Ιουνίου θα παρουσιαστούν ενώπιον του Δικαστήριο Λάρνακας τα δύο άτομα 22 και 30 ετών για τα επεισόδια που σημειώθηκαν έξω από το γήπεδο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στη Λάρνακα, το Σάββατο 30 Απριλίου, μεταξύ οπαδών του Απόλλωνα και της Ανόρθωσης.

Σήμερα ήταν προγραμματισμένο να παρουσιαστούν στο δικαστήριο προκειμένου να κατηγορηθούν. Ο 30χρονος δεν εντοπίστηκε για να του γίνει επίδοση της κλήσης και το δικαστήριο όρισε την 3η Ιουνίου για να παρουσιαστεί. Σ’ ότι αφορά στην 22χρονο ο δικηγόρος του ανέφερε πως δεν πήρε τα αντίγραφα των καταθέσεων και ζήτησε χρόνο για να απαντήσει στις κατηγορίες.

Το Δικαστήριο όρισε επίσης την 3η Ιουνίου για να παρουσιαστεί στο δικαστήριο. Το δικαστήριο εξέδωσε διάταγμα αποκλεισμού εναντίον του 22χρονου από όλα τα στάδια της ελεύθερης Κύπρου, μέχρι και τις 3 Ιουνίου. Όταν οι κατηγορούμενοι θα βρεθούν ενώπιον του το διάταγμα αναμένεται να επεκταθεί.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy