Στη Βαρκελώνη ο μάνατζερ του Λεβαντόφσκι – Αγόρασε 10 φανέλες Μπαρτσελόνα με το όνομα του Πολωνού

O Πίνι Ζάχαβι, μάνατζερ του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, βρίσκεται στη Βαρκελώνη, θέλοντας να κλείσει τη μετακίνηση του Πολωνού από την Μπάγερν στην Μπαρτσελόνα.

Ολοένα και πλησιάζει η μεταγραφή του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στην Μπαρτσελόνα! Όπως έκανε γνωστό νωρίτερα η «Sport», ο μάνατζερ του Πολωνού στράικερ, Πίνι Ζάχαβι, βρίσκεται στην Βαρκελώνη από το μεσημέρι της Τετάρτης και σύντομα θα έχει συνάντηση με τους ανθρώπους των «μπλαουγκράνα».

Ο Ζάχαβι, μάλιστα, βρέθηκε σε επίσημο κατάστημα της Μπαρτσελόνα και αγόρασε 10 εμφανίσεις των Καταλανών. Η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά, όμως, στην παραπάνω είδηση ήταν ότι είχε τυπώσει το όνομα του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι σε αυτές τις φανέλες που αγόρασε.

Οι «μπλαουγκράνα» έχει ως βασικό της στόχο τον επιθετικό των Βαυαρών σε αυτή τη μεταγραφική αγορά. Ο Λεβαντόφσκι θέλει να παίξει στο «Καμπ Νόου» την επόμενη σεζόν και τις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να ξεδιαλύνει η περίπτωσή του, με την Μπάγερν να ζητάει 30-40 εκατ. ευρώ.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy