Φανούριος: ” Η φιέστα είναι γιορτή των ποδοσφαιριστών που έφεραν την ομάδα στην κορυφή – Οι ανακοινώσεις για μεταγραφές στην ώρα τους”

Σημερινές(18/5) ραδιοφωνικές δηλώσεις του Ε.Τ του Απόλλωνα

Για όλα τα θέματα που αφορούν την επικαιρότητα του Απόλλωνα μίλησε σήμερα(18/5) στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη φιέστα της Κυριακής: «Γίνεται το αδιαχώρητο. Γίνεται χαμός στην μπουτίκ. Θα εξαντληθεί εντός της ημέρας η Δυτική και θα πάμε στην Ανατολική. Ο κόσμος πρέπει να δείξει υπομονή. Δεν θα χωρέσουν όλοι στη Δυτική. Η θέαση του τελετουργικού θα είναι ακριβώς η ίδια και από τις δύο εξέδρες του Τσιρείου. Ευχαριστούμε τη διοίκηση της ΑΕΚ για τη θετική της στάση ώστε να συναινέσει και η αστυνομία για την παραχώρηση της Ανατολικής. Όταν αποχωρήσουν οι οπαδοί της ΑΕΚ οι φίλοι του Απόλλωνα θα πάνε στο σημείο που θα είναι κοντά στην εξέδρα. Προσπαθούμε να διευθετήσουμε το οργανωτικό μέρος της φιέστας. Έχουμε κοντά στις 4000 εισιτήρια για την Ανατολική. Θα υπάρχουν ανακοινώσεις όπως ο κόσμος παραμείνει στις θέσεις του για να είναι μια πραγματική φιέστα και να την απολαύσουμε ως πρωταθλητές. Περίπου 30 με 35 λεπτά μετά το τέλος της αναμέτρησης θα μπορέσει να αρχίσει το πρόγραμμα. Καλούμε τον κόσμο να προμηθευτεί τα αναμνηστικά του, να είναι ομοιόμορφα ντυμένος».

Για το τελευταίο παιχνίδι: «Είναι πολύ διαφορετικό σε σχέση με τα παιχνίδια των προηγούμενων χρόνων, όμως είναι μπροστά στο κοινό μας. Απαλλαγμένοι από το άγχος θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το καλύτερο».

Για τους εορτασμούς από τους ποδοσφαιριστές: «Είναι εν πλω ανοιχτά της Λεμεσού με καταμαράν, θα διασκεδάσουν όπως τους αρμόζει».

Για το κατά πόσον θα προκύψουν ανακοινώσεις μεταγραφών στη φιέστα: «Όχι, αυτή τη στιγμή είναι γιορτή των ποδοσφαιριστών που έφεραν την ομάδα στην κορυφή».

Για τον Χάμπο Κυριάκου: «Το ξεκαθάρισε ο ίδιος με δηλώσεις του τις προηγούμενες μέρες. Επιθυμεί να ψαχτεί για μια ευκαιρία στο εξωτερικό, ηλικιακά είναι η τελευταία του ευκαιρία. Αν μείνει στην Κύπρο ο Απόλλωνας είναι η επιλογή, κόντρα σε αυτά που ακούγονταν όλους αυτούς τους μήνες. Τα διαψεύδαμε αλλά δεν μας άκουγαν».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy