Παντελίδης: “Καλύτερα και για τους δύο – Δεν φεύγω πικραμένος”

Δηλώσεις προπονητή της ΑΕΛ, μετά τη νίκη κόντρα στη Δόξα

Για πρώτη φορά μετά την επισημοποίηση του «διαζυγίου» με την ΑΕΛ, ο Σάββας Παντελίδης αναφέρθηκε στο λόγο που δε θα συνεχίσει στην ομάδα. Οι δηλώσεις του έγιναν στα πλαίσια της συνέντευξης Τύπου, μετά τον χθεσινό(16/5) κόντρα στη Δόξα.

 

Αναλυτικά:

«Πρώτα από όλα συγχαρητήρια στα παιδιά, ασφαλώς σε αυτό το σημείο δεν είναι καθόλου εύκολο να είναι σοβαροί και συγκεντρωμένοι αλλά ήταν για μεγάλο χρονικό διάστημα, προσπάθησαν, σε μεγάλο κομμάτι του αγώνα παίξαμε αρκετά καλά. Έμεινε ένα, πιστεύω θα τα καταφέρουμε στο επόμενο.

Επειδή θα με ρωτήσετε, να πω λίγα πράγματα, όπως ξέρετε ανακοινώθηκε ότι δεν συνεχίζουμε με την ΑΕΛ, παρότι πριν 15 μέρες φαινόταν κάτι διαφορετικό. Στην πρώτη συνάντηση είδαμε πως έχουμε τους ίδιους στόχους αλλά φάνηκε στην πορεία ότι το σκεφτόμαστε με διαφορετικούς τρόπους.

Θεωρήσαμε πως είναι καλύτερα να μην υπάρχει συνεργασία, από τη στιγμή που υπάρχει διαφωνία, καλύτερα τώρα παρά μετά. Σίγουρα θα υπάρχουν προβλήματα στην πορεία από τη στιγμή που δεν συμφωνούσαμε για τον τρόπο.

Είναι καλύτερα και για τους δύο. Είμαι χαρούμενος που πέρασα αυτό το διάστημα εδώ, μια μεγάλη ομάδα, τους ευχαριστώ όλους για ό,τι μου πρόσφεραν. Θα ήθελα να ευχηθώ στην ΑΕΛ να πετύχει τους στόχους τους μεγάλους που έχει για την επόμενη χρονιά».

Αν η διαφωνία ήταν για τον προγραμματισμό:

«Έχει να κάνει με τον τρόπο που ο καθένας μας μπορεί να σκέφτεται για το πώς μπορεί μια ομάδα που δεν είχε καλή χρονιά να κάνει πολύ καλύτερη. Δεν μιλάμε για μικρά πράγματα, αυτή η ομάδα χρειάζεται να αλλάξει πάρα πολλά πράγματα. Ο τρόπος είναι διαφορετικός, το πώς σκέφτομαι εγώ και πώς η ομάδα».

Αν φεύγει πικραμένος: «Καθόλου, ίσα-ίσα που αισθάνομαι πάρα πολύ καλά».

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy