Βραχίμης: “Ο επενδυτής θέλει να κάνει την Καρμιώτισσα πολύ ισχυρή ομάδα”

Σημερινές(17/5) ραδιοφωνικές δηλώσεις από τον πρόεδρο της Καρμιώτισσας

Στον Super Sport FM 104.0 και την εκπομπή «Καλημέρα στα σπορ» μίλησε σήμερα(17/5) ο πρόεδρος της Καρμιώτισσας, Δημήτρης Βραχίμης.

Διαβάστε τι ανέφερε:

Για την άνοδο στην Α’ Κατηγορία και τον τίτλο στη Β’ Κατηγορία: «Είμαστε χαρούμενοι, δεν μπορούμε να το κρύβουμε. Είναι κάτι που θέλαμε πάρα πολύ και ευτυχώς τα καταφέραμε. Όλοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να πετύχουμε τον στόχο μας. Σίγουρα αν ο Χατζηβασίλης δεν έβαζε τα γκολ που έβαλε θα ήταν και τον ίδιο αποτυχία. Βρισκόμαστε σε συζητήσεις και νομίζω ότι θα είναι μαζί μας και του χρόνου».

Για τον επενδυτή: «Καταλήξαμε σε συμφωνία, μπήκαν και οι πρώτες υπογραφές. Θέλει να κάνει μια ομάδα με υψηλό προϋπολογισμό. Χθες που μπήκε στα αποδυτήρια έδωσε την υπόσχεση ότι θα βρίσκεται κοντά στον πρωταθλητή. Με μπάτζετ 5.000.000-7.000.000 ευρώ δεν μπορείς να θέλεις κάτι λιγότερο. Δεν μπορούμε από τώρα να καθορίσουμε το μπάτζετ. Αυτά τα νούμερα είναι δεν είναι κάτι για τέτοιους ανθρώπους. Μπορεί αύριο να αποφασίσει να βάλει 2.000.000 ή να ρίξει και 10.000.000 ευρώ. Ακόμη δεν έχει καθαρίσει τις σκέψεις του όμως σύντομα θα γίνει και αυτό.

Εγώ θα παραμείνω στην προεδρία. Ο κ. Δημοσθένους είναι ο άνθρωπος που έφερε τον επενδυτή, όμως δεν νομίζω να είναι από κάποιο πόστο, αλλά θα είναι κοντά στην ομάδα. Ο επενδυτής έχει επιχειρήσεις εδώ, θα ανοίξει ένα εστιατόρια και έχει εταιρεία με ποτά. Έχει τη διάθεση και θέλει να ασχοληθεί. Θέλει να κάνει την Καρμιώτισσα πολύ ισχυρή ομάδα. Φυσικά θέλουμε και εμείς να περιμένουμε να δούμε για να αρχίσουν οι πράξεις. Ήδη έδωσε ένα αξιόλογο ποσό. Δεν είναι άνθρωπος που θέλει να λέει μόνο λόγια. Δέχεται τις συμβουλές μας και είναι άψογος χαρακτήρας».

Για την έδρα της Καρμιώτισσας: «Θα επιδιώξουμε να αγωνιζόμαστε στο Τσίρειο»

Για το θέμα προπονητή: «Είχαμε μια συνάντηση μαζί με τον προπονητή και τον επενδυτή. Ξέρει πως για να κατακτήσει μια ομάδα το πρωτάθλημα πρέπει να έχει καλό προπονητή. Τώρα δεν ξέρω αν θα τον κρατήσει ως πρώτο προπονητή, είναι καθαρά θέμα του επενδυτή. Θα φέρουμε τεχνικό διευθυντή που θα αναλάβει τα πάντα, συζητήσαμε με κάποιον και περιμένουμε».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy