Κάκος Ποταμίτης: “Είμασταν τόσο “πεινασμένοι” για αυτό το πρωτάθλημα που οι πανηγυρισμοί θα αργήσουν να κοπάσουν”

Σημερινές(17/5) ραδιοφωνικές δηλώσεις του πρώην προέδρου του Σωματείου του Απόλλωνα

Ο πρώην Πρόεδρος του Σωματείου του Απόλλωνα, Κάκος Ποταμίτης, μίλησε σήμερα(17/5) στον Super Sport FM 104,0 και την εκπομπή «Δώδεκα στα Σπορ», για την επιτυχία της ομάδας του που κατέκτησε το πρωτάθλημα.

Διαβάστε τι ανέφερε:

Για την κατάκτηση του τίτλου: «Είμασταν τόσο πεινασμένοι για αυτό το πρωτάθλημα που οι πανηγυρισμοί θα αργήσουν να κοπάσουν. Τα συγχαρητήριά μου στον κ. Κίρζη, τους παίκτες και το τεχνικό τιμ που κέρδισαν πανάξια ένα πρωτάθλημα, ίσως το πιο τίμιο πρωτάθλημα που το κάνει και πιο γλυκό. Ο Απόλλωνας είναι τυχερός που έχει για πρόεδρο έναν τίμιο άνθρωπο».

Ερωτηθείς τι εννοεί όταν λέει για τίμιο πρωτάθλημα, δεν θέλησε να πει πολλά παρά μόνο ότι: «Όλοι ξέρουμε τι έγιναν τα προηγούμενα χρόνια, όμως δεν είναι ώρα να μιλήσουμε για αυτό. Είναι καιρός για πανηγυρισμούς».

Για την έξοδο στην Ευρώπη και το Τσάμπιονς Λιγκ: «Είναι μεγάλο επίτευγμα να αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ και αν καταφέρει να μπει και ομίλους θα είναι ευχής έργο. Όχι μόνο οικονομικά. Είναι σημαντικό να ακούγεται η κατεχόμενη Κύπρος μας στο εξωτερικό. Καλοδεχούμενα τα εκατομμύρια, αλλά πιο πολύ για εμένα σημασία έχει το άκουσμα του τόπου μας».

Ακολούθως, μετά από ερώτηση αν ανησύχησε ότι μπορούσε να χάσει ο Απόλλωνας το πρωτάθλημα, είπε: «Ουδέποτε φοβήθηκα ότι ο Απόλλωνας θα έχανε αυτό το πρωτάθλημα. Η ηρεμία που υπάρχει είναι απίστευτη και εκεί είναι η μαγκιά του προπονητή. Δεν πανικοβλήθηκε όταν ήρθαν κάποια αποτελέσματα που δεν ήταν τα αναμενόμενα. Η ευτυχία του Απόλλωνα είναι ότι είχε ένα πλούσιο ρόστερ. Αυτό ήταν που αποσυντόνισε την ομάδα, αλλά δεν την αποδυνάμωσε»

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy