Τριάρα κόντρα στη Δόξα

ΑΕΛ - ΔΟΞΑ 3-1

Η ΑΕΛ νίκησε με 3-1 την Δόξα στο Τσίρειο στάδιο, σε αγώνα για την 9η αγωνιστική της Β φάσης του πρωταθλήματος για το δεύτερο γκρουπ.

Το πρώτο μέρος άρχισε με τέρμα για τους γηπεδούχους. Από το 2ο λεπτό εξεταζόταν φάση για πέναλτι υπέρ της ΑΕΛ και τελικά μετά από πέντε λεπτά δόθηκε η παράβαση για χέρι του Καραμανώλη. Την εκτέλεση στο 8ο για τους γαλαζοκιτρίνους ανέλαβε ο Μιλιτσεάνου, που ήταν εύστοχος για το 1-0.

Η απάντηση για την Δόξα, ήρθε στο 21ο λεπτό της αναμέτρησης. Μετά από εκτέλεση φάουλ, η μπάλα κατέληξε στον Μπένι ο οποίος από κοντά νίκησε τον Μέγιερι για το 1-1.

Στο 31ο λεπτό του αγώνα, η ΑΕΛ κατάφερε να πάρει εκ νέου προβάδισμα στο σκορ. Ο Έουλερ εκτέλεσε κόρνερ, ο Τεϊσέιρα κέρδισε την κεφαλιά και νίκησε τον Σισκόφσκι για το 2-1, που ήταν και το αποτέλεσμα στο πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη οι καλές στιγμές δεν ήταν πολλές, όμως η ΑΕΛ στο 89ο λεπτό κατάφερε να πετύχει άλλο ένα τέρμα. Ο Ανδρέου με ωραίο πλασέ εντός περιοχής, νίκησε τον Σισκόφσκι για το 3-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι που έγινε στο Τσίρειο.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy