Κλοπ για Τσιμίκα: «Τον ρώτησα αν θέλει να εκτελέσει πέναλτι και είπε ναι»

Ο Γιούργκεν Κλοπ ανέφερε πώς επέλεξε τον Κώστα Τσιμίκα να εκτελέσει πέναλτι και ο Έλληνας μπακ δεν έδειξε κανέναν φόβο.

Ο Κώστας Τσιμίκας υπέγραψε την κατάκτηση του Κυπέλλου από τη Λίβερπουλ ευστοχώντας στο νικητήριο της διαδικασίας απέναντι στην Τσέλσι στον τελικό του «Γουέμπλεϊ». Ο Γιούργκεν Κλοπ αναφέρθηκε στο πώς επέλεξε τον Έλληνα μπακ και πώς αυτός δεν έδειξε κανέναν φόβο να αναλάβει την ευθύνη.

«Ρώτησα τον Τσιμίκα αν ήθελε να εκτελέσει πέναλτι και μου είπε ναι. Σιχαίνομαι που μετά από ένα τέτοιο ματς πρέπει να υπάρχει ένας χαμένος αλλά αυτή τη στιγμή πετάω στα σύννεφα. Κόντεψα να φάω τα νύχια μου την ώρα της διαδικασίας των πέναλτι και νιώθω τους ανθρώπους της Τσέλσι, για δεύτερη φορά δεν παίρνεις τίποτα μετά από 120 λεπτά, είναι πολύ σκληρό. Τώρα έχουμε ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση ενόψει του φινάλε της Premier League και του τελικού του Champions League. Είμαι τέρατα νοοτροπίας αλλά υπήρχαν και τέρατα νοοτροπίας στους μπλε επίσης, ένα πέναλτι μας χώρισε», τόνισε ο Γερμανός τεχνικός.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy