Φιέστα με εξάρα και πρώτο σκόρερ τον Γιακουμάκη

Η Σέλτικ στο ματς - φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος συνέτριψε με 6-0 τη Μάδεργουελ. Σκόραρε δύο φορές και βγήκε πρώτος σκόρερ ο Γιώργος Γιακουμάκης!

Πάρτι στο κατάμεστο «Σέλτικ Πάρκ» με… καλεσμένη τη Μάδεργουελ έστησε η πρωταθλήτρια Σέλτικ, η οποία επικράτησε άνετα με 6-0 και σήκωσε το 52o πρωτάθλημα της ιστορίας της. Ο Γιώργος Γιακουμάκης σκόραρε δύο φορές και βγήκε πρώτος σκόρερ στην Premiership Σκωτίας με 13 γκολ, όσα έχει και ο Ρίγκας Σάρλς Κούκ της Ρος Κάουντι. Δεύτερη διαδοχική χρονιά που ο διεθνής φορ βγαίνει πρώτος σκόρερ. Πέρυσι τα 29 γκολ του στην Eredivisie δεν ήταν αρκετά για να σωθεί η Φένλο και φέτος με 13 τέρματα σε 20 ματς και περίπου 1.000 αγωνιστικά λεπτά πήρε τίτλο!

 

Οι «Κέλτες» στο 21′ άνοιξαν το σκορ με τον Φουρουγιάσι, ο Τέρνμπουλ έδωσε «αέρα» δύο τερμάτων στην ομάδα του στο 40′, ο Φουρουγιάσι σκόραρε το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 44ο λεπτό, ο Ζότα σκόραρε στo 59′, ο Γιακουμάκης σκόραρε με εντυπωσιακό «ψαλίδι» στο 68′ και στο 90+1′ διαμόρφωσε το τελικό 6-0 και βγήκε πρώτος σκόρερ μέσα στη σεζόν!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy