Το Βέλγιο πέρασε στον τελικό της Eurovision με τραγουδιστή έναν… επαγγελματία ποδοσφαιριστή!

Ο Ζερεμί Μακιεσέ προκρίθηκε στον τελικό της Eurovision με το Βέλγιο, ενώ είναι και τερματοφύλακας στη δεύτερη κατηγορία της χώρας του.

Δίπορτο το έχει ο Ζερεμί Μακιεσέ! Ο τραγουδιστής του Βελγίου που κατάφερε με την εμφάνισή του να κερδίσει το… εισιτήριο για τον τελικό της Eurovision, δεν είναι μόνο επιτυχημένος στον καλλιτεχνικό χώρο και συγκεκριμένα σε αυτόν του τραγουδιού.

Ο Μακιεσέ είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, παίζοντας ως τερματοφύλακας στην Ρουαγιάλ Εξέλσιορ Βίρτον, η οποία αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία του Βελγίου. Παρότι το Βέλγιο προκρίθηκε στον τελικό, δεν πάνε τα ίδιο καλά τα πράγματα για την ομάδα του αφού τερμάτισε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και υποβιβάστηκε στην τρίτη κατηγορία. Φέτος δεν κατάφερε να γράψει μια συμμετοχή, ενώ μιλά άπταιστα Φλαμανδικά και Γαλλικά.

Ο 21χρονος κέρδισε την ένατη σειρά του The Voice στο Βέλγιο και θα ερμηνεύσει το κομμάτι του «Miss You» στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, έχοντας τέσσερις χορευτές να τον βοηθούν να κάνει ένα σόου για το πλήθος και τα εκατομμύρια που παρακολουθούν σε όλο τον κόσμο. Έχει ινδάλματά του τον Μάικλ Τζάκσον και τον Ότις Ρέντινγκ.

«Στη σκηνή ή στο γήπεδο, έχεις την ευθύνη να κρατήσεις κάτι ασφαλές, είτε είναι η φωνή σου, είτε η εστία σου», ανέφερε μετά τη συμμετοχή του στον ημιτελικό της Eurovision.
Βέβαια, το Βέλγιο στον τελικό της διοργάνωσης είναι από τα αουτσάιντερ με τα odds να προβλέπουν πως πιθανότατα θα καταλήξει σε μία από τις τρεις τελευταίες θέσεις.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy