Εξετάζονται κλειστά κυκλώματα για την έκρηξη στην μπουτίκ του Άρη

Μόλις λίγες ώρες μετά τα εγκαίνια των γραφείων και της μπουτίκ του Άρη Λεμεσού, άγνωστοι τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό, ο οποίος προκάλεσε υλικές ζημιές στην είσοδο του κτιρίου. Στο μικροσκόπιο των αστυνομικών ανακριτών τέθηκαν κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης.
Η έκρηξη σημειώθηκε γύρω στις 2.25 τα ξημερώματα, δήλωσε στη σκηνή ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρης Κυριάκου, προσθέτοντας ότι αμέσως κλήθηκαν αξιωματικός και μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, καθώς και ο πυροτεχνουργός της Αστυνομικής Διεύθυνσης.
«Από τις πρώτες εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για πυροδότηση αυτοσχέδιου μεταλλικού αντικειμένου, το οποίο πληρείτο με εκρηκτική ύλη χαμηλής ισχύος», είπε και ανέφερε ότι «από την έκρηξη προκληθήκαν ζημιές στην αλουμινένια πόρτα του κτιρίου, άγνωστης μέχρι στιγμής αξίας».
Από τη σκηνή παραλήφθηκαν τεκμήρια για επιστημονικές εξετάσεις, ενώ εξετάζονται κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης, που θα βοηθήσουν στον εντοπισμό των δραστών.
Τα εγκαίνια των νέων γραφείων και της μπουτίκ του Αρη Λεμεσού, που βρίσκονται στην περιοχή Αμαθούντας, τέλεσε χθες ο Πρόεδρος του ΚΟΑ, Ανδρέας Μιχαηλίδης.

 

ΚΥΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy