Φανούριος: “Είναι άγραφος νόμος μεταξύ των ομάδων της Λεμεσού από το 1975 – Αν είχαμε και τις δύο κερκίδες θα τις γεμίζαμε”

Σημερινές(12/5) ραδιοφωνικές δηλώσεις του Ε.Τ του Απόλλωνα

Ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, παραχώρησε σήμερα(12/5) δηλώσεις στον στον Super Sport FM.

Μίλησε μεταξύ άλλων για το επόμενο παιχνίδι με τον Άρη και για τον κόσμο της ομάδας που αναμένεται να εξαντλήσει όλα τα εισιτήρια που έχει στην διάθεση του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

-Για το ματς με τον Άρη:
«Το μήνυμα που θέλω να περάσω στον κόσμο, είναι πως τίποτα δεν έχει κριθεί. Παραμένουμε σοβαροί και ταπεινοί. Έχουμε δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας. Δύσκολο και αμφίρροπο το ματς με τον Άρη, μας έβαλε δύσκολα φέτος. Το έχει μεταφέρει κι ο πρόεδρος κι όλοι, τίποτα δεν έχει κριθεί, είμαστε στην τελική ευθεία που είναι και το πιο δύσκολο στάδιο της διαδρομής. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και σοβαροί για να πάρουμε τη νίκη που θα μας δώσει και το πρωτάθλημα».
-Τα αγωνιστικά:
«Εκτός είναι οι Μαλεκκίδης και Ζράντι. Απ’ εκεί και πέρα δεν υπάρχουν κάποια απρόοπτα. Για τον Ρομπέρζ, θέλαμε να δώσουμε προτεραιότητα στο πρώτο χρονικά παιχνίδι. Δεν σκεφτόμαστε το επόμενο γι’ αυτό και θα παίξει με τον Άρη. Θέλουμε τη νίκη που θα είναι και η πιο σημαντική τα τελευταία 16 χρόνια».
-Για τον κόσμο: «Ο Άρης μας παραχώρησε όλη τη δυτική εξέδρα. Είναι άγραφος νόμος μεταξύ των ομάδων της Λεμεσού από το 1975. Θα εξαντληθούν όλα. Αν κάποιοι θέλουν να πάνε στην Ανατολική, δεν μπορεί κανείς να τους απαγορέψει. Το περιμένουμε και είναι παράκλησή μας να σεβαστούν τους φιλάθλους του Άρη για να μην έχουμε οποιαδήποτε απρόοπτα, κάτι που δεν θα συμβεί. Ο Άρης αρνήθηκε ευγενικά να μας παραχωρήσει επιπλέον εισιτήριο, όμως αν πας χωρίς διακριτικά, κανείς δεν μπορεί να σου το απαγορέψει. Αν είχαμε και τις δύο εξέδρες θα τις γεμίζαμε, είναι απίστευτος ο ξεσηκωμός»
-Για το κλίμα στην ομάδα:
«Δεν έχει αλλάξει. Από τον αποκλεισμό με τη Ζίλινα που κάποιοι μας είχαν εκτός 6άδας, μέχρι και τώρα που είμαστε επίδοξοι πρωταθλητές. Ένα από τα μεγάλα όπλα του φετινού Απόλλωνα είναι η σοβαρότητα και η πειθαρχία. Δεν είναι η φαντεζί ομάδα των προηγούμενων χρόνων αλλά είναι σοβαρή».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy