Μένει ή φεύγει … Ξεκαθαρίζει αύριο το σκηνικό με Παντελίδη

Αναμένεται συνάντηση του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΛ με τον Ελλαδίτη προπονητή

Ραντεβού θα υπάρξει αύριο(11/5) μεταξύ του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΛ, Λουτσιάνο Μπεμπέ και του προπονητή της ΑΕΛ, Σάββα Παντελίδη.

Το σκηνικό με το μένει ή φεύγει ο Ελλαδίτης προπονητής κράτησε πολύ και φυσιολογικά θα πρέπει να υπάρξει ένα ξεκαθάρισμα, έτσι ώστε οι “γαλαζοκίτρινοι” να μπουν σε τροχιά προγραμματισμού για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Σύμφωνα με όσα μάθαμε, ήδη ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΛ έχει βολιδοσκοπήσει μεταγραφικούς στόχους τόσο από το εξωτερικό, όσο και από την Κύπρο, όμως για να προχωρήσει το οτιδήποτε θα πρέπει να ξεκαθαρίσει πρώτα το θέμα του προπονητή.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η ομάδα Νέων Κ19 της ΑΕΛ βρίσκεται μπροστά σε μια μεγάλη πρόκληση, αφού αύριο(11/5) αντιμετωπίζει τον ΑΠΟΕΛ στον τελικό του Κυπέλλου Νέων για πρώτη φορά και θέλει το τρόπαιο. Ίσως συναντηθούν και στον αγώνα ο Μπεμπέ με το Σάββα Παντελίδη και ίσως εκεί βρεθεί και ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Αντρέας Σοφοκλέους.

 

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy