Όλο και πιο κοντά στο deal: Πέρασε από ιατρικά ο Χάαλαντ, απών από την προπόνηση της Ντόρτμουντ

Όλο και πιο κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του στη Μάντσεστερ Σίτι είναι ο Έρλινγκ Χάαλαντ, καθώς ο Νορβηγός επιθετικός πέρασε από ιατρικές εξετάσεις στις Βρυξέλλες.

Θέμα… ημερών είναι πλέον η ανακοίνωση της απόκτησης του Έρλινγκ Χάαλαντ από τη Μάντσεστερ Σίτι, αφού όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στο γεγονός ότι ο παίκτης είναι μια ανάσα από τη μετακόμισή του στο Νησί.

Νεότερη εξέλιξη στο σίριαλ είναι οι πληροφορίες που μεταδίδουν οι Βέλγοι και συγκεκριμένα το «dhnet.be» σύμφωνα με το οποίο ο χαρισματικός φορ έχει ήδη περάσει από τη διαδικασία των ιατρικών εξετάσεων οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στις Βρυξέλλες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, για σήμερα ήταν προγραμματισμένο το ραντεβού με τον γιατρό της Μάντσεστερ Σίτι και όντως αυτό συνέβη το πρωί της Δευτέρας στο νοσοκομείο «Erasmus». Προς επιβεβαίωση του δημοσιεύματος, η Ντόρτμουντ γνωστοποίησε ότι όντως ο παίκτης δεν ήταν παρών στη σημερινή προπόνηση για «προσωπικούς λόγους».

Όπως είναι σαφές πολλοί αναρωτήθηκαν για τους λόγους που οδήγησαν τη Μάντσεστερ Σίτι να πραγματοποιήσει τις ιατρικές εξετάσεις σε… ουδέτερο έδαφος, με το δημοσίευμα να τονίζει ότι αυτό οφείλεται στην επιθυμία των «πολιτών» να υπάρχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διακριτικότητα στο θέμα, μέχρι να προκύψουν οι ανακοινώσεις.

Τέλος, σημειώνεται ότι ο ποδοσφαιριστής έχει ήδη επιστρέψει στη Γερμανία και στη Βεστφαλία και μένει να φανεί αν θα αγωνιστεί για τελευταία φορά με τη φανέλα της νυν ομάδας του.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy