Άρης: Ήταν καταπληκτικός και έδωσε τον βαθμό – “χρυσάφι” στην ομάδα του

Μεγάλη εμφάνιση από τον τερματοφύλακα του Άρη, Λένο Σωφρονίου που κράτησε την ομάδα του σε τροχιά Ευρώπης

Έλειπε ο Βάνα… και τι μ΄αυτό; Ο Λένος Σωφρονίου τον αντικατέστησε επάξια κάτω από τα δοκάρια του Άρη και έδειξε σε όλους ότι μπορεί να ανταποκριθεί πλήρως στις ψηλές απαιτήσεις του πρωταθλήματος!

Δεν θα ήταν υπερβολή να αναφέρουμε ότι ο χθεσινός(8/5) βαθμός που κέρδισε ο Άρης στο “ΑΡΕΝΑ” κόντρα στην ΑΕΚ που ίσως αποδειχθεί “χρυσός” στην προσπάθεια που γίνεται για ευρωπαϊκό εισιτήριο, οφείλεται κατά μεγάλο ποσοστό στον 27χρονο τερματοφύλακα, ο οποίος έκανε σωτήριες επεμβάσεις και κράτησε την ομάδα του μέσα στο παιχνίδι.

Τρεις καίριες επεμβάσεις έκανε πριν η ομάδα του δεχθεί το γκολ, ενώ αμέσως μετά την ισοφάριση έσωσε τον Άρη από το δεύτερο γκολ στο 90+5 με την απόκρουση του στο τετ α τετ του αντιπάλου. Η αξία του Λένου Σωφρονίου είναι αναμφισβήτητη και φρόντισε να το θυμίσει σε όλους στον χθεσινό αγώνα.

 

Ο προπονητής τερματοφυλάκων του Άρη, Τάκης Τάκη εκθείασε την απόδοση του με προσωπική του ανάρτηση στα social media γράφοντας, What an amazing team effort today, well done boys. Very important point. But above all i want to congrats Lenos, our keeper. He was asked to play this important game having out Vana and Mike. Without any sense of fear, stress and with a lot of personality, he did a top appearance with great saves and helped the team to win this important point. Big respect Leno mou!!!🙏💚 Lenos Sofroniou

 

Γράφει ο Γιώργος Δίπλαρος

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy