Δημήτρης Βραχίμης σε κατάθεση ψυχής: “Επιτέλους αυτό το Σωματείο μεγαλώνει – Όλα θα αλλάξουν επίπεδο”

Χαρούμενος και ευχαριστημένος με τις εξελίξεις ο πρόεδρος της Καρμιώτισσας μίλησε αποκλειστικά στο Lemesosinsports.com

Μετά το τέλος του χθεσινού(8/5) αγώνα της Καρμιώτισσας για την προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος και στον οποίο επικράτησε με 4-0 της Ομόνοιας Αραδίππου, ο πρόεδρος της ομάδας, Δημήτρης Βραχίμης μίλησε αποκλειστικά στο Lemesosinsports.com.

Σε μια κατάθεση ψυχής αναφέρθηκε στον νέο επενδυτή της ομάδας, τον Ρώσο, Dmitriy Punin που βρέθηκε χθες στο γήπεδο και “έκλεψε” την παράσταση.

 

 

Στην αποκλειστική του ολιγόλεπτη συνέντευξη που μας παραχώρησε ο πρόεδρος της Καρμιώτισσας, Δημήτρης Βραχίμης, φανερά ευχαριστημένος και χαρούμενος, αναφέρθηκε στη νίκη αλλά και στο τελευταίο παιχνίδι εκεί όπου αν το κερδίσει η ομάδα θα ανακηρυχθεί πρωταθλήτρια και ακολούθως στον νέο επενδυτή για τον οποίο όπως μας είπε έχουν ήδη πέσει οι πρώτες υπογραφές και ότι ο Ρώσος θα βοηθήσει και θα αναλάβει όλα τα τμήματα της ομάδας, τόσο την ομάδα Κ19, όσο και την Ακαδημία. Κλείνοντας ο πρόεδρος ευχαρίστησε τόσο τους συνεργάτες του που ήταν δίπλα του τα τελευταία χρόνια, όσο και την οικογένεια του, τονίζοντας ότι η ομάδα της Καρμιώτισσας μπαίνει σε νέα εποχή!

 

Παρακολουθείστε το βίντεο με τη συνέντευξη του:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy