Παρέσυρε ποδηλάτρια στη Λεμεσό: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του οχήματος(video)

Τον οδηγό αυτοκινήτου που συγκρούστηκε με ηλεκτρικό ποδήλατο που οδηγούσε γυναίκα ηλικίας 67 ετών, και φέρεται να εγκατέλειψε τη σκηνή της σύγκρουσης χωρίς να παράσχει βοήθεια στην 67χρονη, αναζητεί η Αστυνομία, που απευθύνει έκκληση προς το κοινό για πληροφορίες που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Γίνονται έρευνες για εντοπισμό του εγγεγραμμένου ιδιοκτήτη του, άντρα ηλικίας 33 ετών, καθώς και έρευνες για εντοπισμό δεύτερου άντρα ηλικίας 33 ετών, ο οποίος σύμφωνα με στοιχεία που εξασφάλισε η Αστυνομία, σε προηγούμενη μέρα, τέλη περασμένου Απριλίου, οδηγούσε το εν λόγω αυτοκίνητο.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του εν λόγω αυτοκινήτου ή και του υπεύθυνου οδηγού ή ιδιοκτήτη του, να επικοινωνήσει με το Τμήμα Τροχαίας Λεμεσού, στον τηλεφωνικό αριθμό 25-805252 ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Η τροχαία σύγκρουση συνέβη λίγο μετά τις 10.00 χθες το πρωί, όταν ενώ η 67χρονη οδηγούσε ηλεκτρικό ποδήλατο στην οδό Δημόκριτου, στη Λεμεσό, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, άντρας οδηγός αυτοκινήτου φέρεται να την προσπέρασε και να έστριψε αριστερά για να εισέλθει στην οδό Κυκλάδων, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητό του να συγκρουστεί με το ποδήλατο που αυτή οδηγούσε.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου φέρεται να συνέχισε την πορεία του, εγκαταλείποντας τη σκηνή χωρίς να παράσχει βοήθεια στην 67χρονη, η οποία λόγω της σύγκρουσης έπεσε στο έδαφος και τραυματίστηκε. Αυτή μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάκωση γονάτου και κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία.

Μέλη της Αστυνομίας διενήργησαν εξετάσεις στην περιοχή όπου συνέβη η τροχαία σύγκρουση, με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο να διερευνά η Τροχαία Λεμεσού.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy