ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 1-2: Πρωταθλητές Ελλάδας οι ερυθρόλευκοι για 47η φορά

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με ανατροπή 2-1 του ΠΑΟΚ στην Τούμπα σε εξ αναβολής ματς της 4ης αγωνιστικής των playoffs της Super League Interwetten και εξασφάλισε το 47ο πρωτάθλημα της ιστορίας του. Ο Μουργκ (20') άνοιξε το σκορ, οι Λόπες (51') και Ρέαμπτσουκ (62') γύρισαν το παιχνίδι.

Πρωταθλητής Ελλάδας για 47η φορά στην ιστορία του είναι ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν 2-1 του ΠΑΟΚ στο εξ αναβολής παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής της Super League Interwetten στην Τούμπα και εξασφάλισαν και μαθηματικά τον τίτλο, τέσσερις αγωνιστικές πριν από το φινάλε.

Ο Ολυμπιακός έφτασε τους 76 πόντους, ενώ ο ΠΑΟΚ στους 60. Η διαφορά είναι στο +16, έτσι ο Δικέφαλος δεν μπορεί να φτάσει τους πρωτοπόρους ερυθρόλευκους στα τελευταία παιχνίδια.

Ο ΠΑΟΚ ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στο 10ο λεπτό με τον Τόμας Μουργκ, ενώ ο Δικέφαλος ήταν καλύτερος στο α’ μέρος. Ο Ολυμπιακός άλλαξε πρόσωπο στο δεύτερο 45λεπτο και πέτυχε την ανατροπή χάρη στα γκολ του Ρόνι Λόπες (51′) και Όλεγκ Ρέαμπτσουκ (62′).

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy