Συμφώνησε και υπογράφει στη Φενέρμπαχτσε ο Ιτούδης!

Μια ανάσα από το να ανακοινωθεί ως ο νέος προπονητής της Φενέρμπαχτσε είναι ο Δημήτρης Ιτούδης, ο οποίος συμφώνησε με τους Τούρκους και μένει μόνο η τυπική αποδέσμευση από την ΤΣΣΚΑ!

Στην Τουρκία και συγκεκριμένα την Φενέρμπαχτσε θα συνεχίσει την καριέρα του όπως όλα δείχνουν ο Δημήτρης Ιτούδης. Ο Έλληνας τεχνικός έχει συμφωνήσει με την ομάδα της Κωνσταντινούπολης και βρίσκεται μια ανάσα από το να ανακοινωθεί!

Το μόνο που απομένει είναι να κάνει την τελική συνάντηση με την ΤΣΣΚΑ και να αποδεσμευτεί, κάτι που φαίνεται πως είναι τυπικό εξαιτίας της κατάστασης που επικρατεί στη Ρωσία και αμέσως μετά θα υπογράψει με τον νέο του σύλλογο!

Μετά από μια γεμάτη οκταετία στην Μόσχα με αμέτρητους τίτλους, ο 51χρονος προπονητής και της Εθνικής μας ομάδας, μετακομίζει στη γειτονική χώρα με μοναδικό σκοπό να αφήσει η Φενέρ πίσω της την κακή σεζόν, επιστρέφοντας στην κορυφή της Ευρώπης.

sport.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy