“Κάτι έχω πάθει και τα βλέπω όλα ΡΟΖ… Lemesos, Lemesos”

Πρωταθλήτρια Κ18 νεανίδων Lemesos Volleyball

Η Lemesos Volleyball αναδείχθηκε πρωταθλήτρια του Αναπτυξιακού Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Κατηγορίας Γυναικών Κ18 Νεανίδων της αγωνιστικής περιόδου 2021–2022.

Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα της πρώτης αγωνιστικής της τελικής φάσης του πρωταθλήματος Κ14 παγκορασίδων, ακολούθησε μια σεμνή τελετή για την απονομή του τροπαίου και των μεταλλίων για την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος Κ18 νεανίδων στην ιστορία του συλλόγου. 

Σε χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Ομάδας Δρ Χριστόδουλος Λάσπος έδωσε συγχαρητήρια στις κοπέλες και τους προπονητές που δούλεψαν  με πάθος και προσήλωση όλη τη χρονιά και πέτυχαν τον στόχο τους.

Ευχαρίστησε τους παράγοντες της Ομάδας αλλά και τους γονείς που στηρίζουν τις αθλήτριες σε κάθε τους βήμα. Έδωσε επίσης ξεχωριστές ευχαριστίες στους χορηγούς που στηρίζουν την προσπάθεια της Ομάδας. Ευχαριστίες επίσης δόθηκαν στη ΚΟΠΕ και σε όλα τα μέλη της που πάντα σε ένα φίλαθλο πνεύμα προσπαθούν για την οργάνωση, διοίκηση, διάδοση, ανάπτυξη και εξύψωση του αθλήματος της πετοσφαίρισης, σ’ όλη τη Κύπρο.

Η απονομή στις πρωταθλήτριες έγινε από τον Γενικό Διευθυντή της ΚΟΠΕ κύριο Λίνο Πετρίδη. Στη τελετή παρευρέθηκε επίσης και ο τεχνικός σύμβουλος της ΚΟΠΕ Γιώργος Στεφανίδης.

Οι φίλοι της Ομάδας μαζί με τους γονείς των αθλητριών και το Διοικητικό Συμβούλιο της Lemesos Volleyball έγιναν ένα με τις αθλήτριες και γιόρτασαν σε μια πανηγυρική ατμόσφαιρα στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου κάνοντας τα … ΟΛΑ ΡΟΖ !!

Ειδικά όταν η αρχηγός της ομάδας Έλλη Λάσπου όταν σήκωσε ψηλά το Κύπελλο, το σύνθημα “κάτι έχω πάθει και τα βλέπω όλα ΡΟΖ, ΛΕΜΕΣΟΣ, ΛΕΜΕΣΟΣ…!!! δονούσε την ατμόσφαιρα!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy