H Νότιγχαμ Φόρεστ παίζει απόψε την απευθείας άνοδο στην Premier League!

Την ευκαιρία να διεκδικήσει την απευθείας άνοδο στα... σαλόνια της Premier League θα έχει απόψε η Νότιγχαμ Φόρεσετ του Βαγγέλη Μαρινάκη, που κοντράρεται απόψε εκτός έδρας με την Μπόρνμουθ!

Με την θέση στα playoffs να έχει «κλειδώσει» εδώ και καιρό, η Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη, κοντράρεται απόψε (3/5, 21:00, Novasports 2) εκτός έδρας με την Μπόρνμουθ για εξ αναβολής αναμέτρηση της 33ης αγωνιστικής της Championship και σε περίπτωση νίκης, θα κάνει τεράστιο βήμα για την απευθείας άνοδο στην Premier League, που ισοδυναμεί με πολλά εκατομμύρια!

Συγκεκριμένα, η ομάδα του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού βρίσκεται στη τρίτη θέση της βαθμολογίας με 79 βαθμούς, ενώ η αντίπαλός της είναι τρεις βαθμούς μπροστά (82). Οι «κόκκινοι» έχουν κάνει μια τρομερή πορεία το τελευταίο διάστημα, καθώς μετρούν εννιά νίκες σε 10 παιχνίδια!

Στον πρώτο γύρο οι αποψινοί γηπεδούχοι είχαν πάρει μεγάλο «διπλό» με 1-2, όμως ποτέ σε μια σεζόν δεν έχουν καταφέρει να κάνουν το 2/2 κόντρα στην Φόρεστ, η οποία μετρά φέτος 10 εκτός έδρας νίκες, κάτι που είχε να κάνει εδώ και σχεδόν 30 χρόνια.

Ο Στιβ Κούπερ πάει… τρένο την ομάδα του, η οποία από τότε που ανέλαβε στα τέλη Σεπτεμβρίου έχει μαζέψει τους περισσότερους βαθμούς στην κατηγορία, ενώ την τελευταία αγωνιστική καλείται να παίξει με την Χαλ.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy