Προκρίθηκαν Απόλλων – Άρης, τερμάτισε τρίτη η ΑΕΛ

Οι ομάδες που προκρίθηκαν στην προημιτελική φάση του Πρωταθλήματος Βετεράνων

Ξεκαθάρισε το σκηνικό με τις ομάδες που συνεχίζουν στην προημιτελική φάση στο Πρωτάθλημα Κυπέλλου Βετεράνων περιόδου 2021 – 2022 που διοργανώνει η ΚΟΠ.

Η πρώτη φάση όπως είναι γνωστό άρχισε σε τέσσερις όμιλους, σε Πρωτάθλημα ενός γύρου και σε δύο ομίλους ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα. Σε άλλους δύο, εκκρεμεί η τελευταία αγωνιστική όμως είναι γνωστές οι ομάδες που εξασφάλισαν πρόκριση.

Όμιλος Λευκωσίας
Μετά από πέντε αγωνιστικές προηγούνται με 15 βαθμούς Ομόνοια Λευκωσίας και Χαλκάνορας. Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν στην τελευταία αγωνιστική, στις 5/5 ενώ την ίδια ημέρα θα διεξαχθεί ο αγώνας ΘΟΪ Λακατάμιας – Σολιά.

Όμιλος Λάρνακας
Ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής, Ανόρθωση και ΑΕΚ πέρασαν στην επόμενη φάση.

Όμιλος Αμμοχώστου
Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα και στην επόμενη φάση προκρίθηκαν ΕΝ Παραλιμνίου και Αναγέννηση Δερύνειας. Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα της πρώτης φάσης με 13 βαθμούς μετά το 2-2 στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Όμιλος Λεμεσού / Πάφου
Απόλλωνας και  Άρης συνεχίζουν στην προημιτελική φάση με απολογισμό δέκα βαθμούς σε πέντε αγώνες. Στην τρίτη θέση τερμάτισε η ΑΕΛ με 9 βαθμούς.

Στην προημιτελική φάση θα γίνει ελεύθερη κλήρωση για να διεξαχθούν 4 μονοί αγώνες.

Στην ημιτελική φάση θα λάβουν μέρος οι τέσσερις νικητές της προημιτελικής φάσης και θα γίνει ελεύθερη κλήρωση για δύο μονούς αγώνες.

Στον τελικό θα προκριθούν οι δύο νικητές της ημιτελικής φάσης που θα διεκδικήσουν τον τίτλο σε μονό αγώνα.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy