Παπαδόπουλος: “Με πολλές απουσίες και τον Βάνα – Άλβες εκτός κόντρα στην ΑΕΚ”

Σημερινές(3/5) ραδιοφωνικές δηλώσεις του Υπευθύνου του Γ.Τ του Άρη

Στον Super Sport FM 104.0, και την εκπομπή «Επί παντός Αθλητικού», μίλησε σήμερα(3/5) ο υπεύθυνος γραφείου Τύπου του Άρη Κώστας Παπαδόπουλος.

Για την ισοπαλία με την Πάφο και για το επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Είναι ένα παιχνίδι πάρα πολύ δύσκολο, κομβικής σημασίας όπως όλα μέχρι το τέλος της σεζόν. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή, πρέπει να πάμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Η πραγματικότητα είναι πως όλες οι ομάδες του πρώτου γκρουπ έχουν πάρει ή χάσει βαθμούς στα τελευταία λεπτά. Μας ενόχλησε ο τρόπος που χάσαμε τη νίκη μέσα από τα χέρια μας στην Πάφο, όμως για να τα λέμε όλα είχαμε κάνει και την αντίθετη διαδρομή. Πέρασε αυτό το παιχνίδι, βλέπουμε μπροστά. Δεν υπάρχει ούτε χρόνος, ούτε περιθώριο. Πρέπει στο επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ την Κυριακή να πάρουμε το ζητούμενο. Θα προετοιμαστούμε να πάμε στη Λάρνακα, να διεκδικήσουμε τη νίκη παρά τα πολλά προβλήματα».

Για τα αγωνιστικά προβλήματα: «Θα απουσιάσουν οι τερματοφύλακες Βανά (τράβηγμα στο πόδι) και Παπαστυλιανού. Εκτός θα είναι ο Μουσούντα που έχει θλάση, ο Σίντερλφερντ που αντιμετωπίζει πρόβλημα στον έσω πλάγιο σύνδεσμο, ενώ αμφίβολοι είναι ο Σλόγκαρ που νιώθει ενοχλήσεις στον προσαγωγό, και οι Κβάσουκ, Σικόρσκι και Ρογκάλια που αντιμετωπίζουν διάφορους τραυματισμούς. Σε όλους αυτούς είναι και οι τιμωρημένοι Καζού και Μόργκαν. Μπορεί να μιλάμε και για διψήφιο αριθμό απουσιών, όμως αυτοί που θα παίξουν, πρέπει να τα δώσουν όλα. Αν χρειαστεί να παίξουμε και εμείς θα το κάνουμε. Είναι τρία παιχνίδια πολύ σημαντικά για την ιστορία του Άρη. Θέλουμε τη στήριξη του κόσμου μας».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy