Μπεμπέ: “Τώρα μιλάμε με τον κύριο Παντελίδη σχετικά με το αν θα μείνει στην ομάδα, δεν μιλήσαμε για μεταγραφές”

Σημερινές(3/5) ραδιοφωνικές δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΛ

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», μίλησε σήμερα(3/5) ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΛ, Λουτσιάνο Μπεμπέ.

Αναλυτικά:

Για το μέλλον του Σάββα Παντελίδη: «Δεν μπορώ να πω κάτι συγκεκριμένο σχετικά με αυτό. Μέχρι να πέσουν οι υπογραφές δεν μπορώ να πω κάτι σίγουρα, γιατί στο ποδόσφαιρο πολλά μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή. Δεν θέλουμε να πούμε κάτι που να μην ισχύει, θέλουμε να είμαστε προσεκτικοί. Είναι αλήθεια ότι ο κύριος Παντελίδης και ο πρόεδρος είχαν συνάντηση, είμαστε σε καλό δρόμο, αλλά θέλουμε να σιγουρευτούμε ότι είμαστε στην ίδια σελίδα, σχετικά και με τους στόχους για τη νέα σεζόν».

Αν η ΑΕΛ θέλει την παραμονή του Ελλαδίτη: «Είναι κάτι που όλοι θέλουμε ενόψει της νέας σεζόν, να δώσουμε ευκαιρία στον κύριο Παντελίδη. Δεν έκτισε ο ίδιος την ομάδα πέρσι για να τον κρίνουμε. Μίλησα και με τη διοίκηση, σκεφτόμαστε ότι είναι εδώ τώρα, ξέρει την ομάδα, τους παίκτες, τη φιλοσοφία, θέλουμε να του δώσουμε την ευκαιρία. Πρέπει να σιγουρευτούμε ότι όποια απόφαση παρθεί θα είναι για το καλό της ομάδας. Η επόμενη σεζόν θα είναι μια πολύ ιδιαίτερη για την ΑΕΛ, μπαίνουμε και στο νέο γήπεδο, στόχος είναι να ξαναβάλουμε την ΑΕΛ στην ελίτ των ομάδων».

Αν μίλησαν με τον κ. Παντελίδη για θέματα μεταγραφών: «Όχι, τώρα μιλάμε με τον κύριο Παντελίδη σχετικά με το αν θα μείνει στην ομάδα. Έγινε γενικής φύσεως συζήτηση. Αυτό ήταν το θέμα στην πρώτη συνάντηση, θα γίνει νέα συνάντηση σύντομα. Δεν μπήκαμε στη διαδικασία να μιλήσουμε για χρήματα, είναι κάτι που θα συμβεί αν θα περάσουμε στο επόμενο στάδιο. Στη συνέχεια θα μιλήσουμε για παίκτες που μένουν, που θα φύγουν κτλ».

Για το μπατζετ της νέας σεζόν: «Δεν αποφασίσαμε ακόμη το μπάτζετ της νέας σεζόν. Σίγουρα ξέρουμε πως κάποιες ομάδες επένδυσαν αρκετά χρήματα για να πετύχουν. Η Πάφος για παράδειγμα επενδύει πολλά χρήματα εδώ και αρκετά χρόνια και φέτος κατάφερε να μπει στην εξάδα. Θέλουμε να έχουμε ένα πολύ καλό πλάνο για τα επόμενα χρόνια, για να μπορούμε σε συνδυασμό με σωστές αποφάσεις να πετύχουμε αυτά που θέλουμε. Τα χρήματα δεν εξασφαλίζουν πάντα την επιτυχία. Η πιο σημαντική επένδυση για μένα είναι να έχεις ένα πολύ καλό πλάνο. Δεν σημαίνει ότι αν επενδύσεις πολλά χρήματα θα πετύχεις πράγματα. Νομίζω ότι κάποιοι παίκτες έρχονται με μεγάλες προσδοκίες και δεν προσφέρουν πάντα τα αναμενόμενα, πρέπει να μελετήσουμε κάθε λεπτομέρεια για να αποφύγουμε τα λάθη. Είναι πολλά πράγματα που πρέπει να σκεφτείς. Αν θα αυξηθεί το μπάτζετ έχει να κάνει με τις αποφάσεις που θα πάρουμε, είναι όλα πιθανά στο ποδόσφαιρο. Ακόμη είμαστε σε ένα στάδιο που πρέπει να δούμε με τι σύστημα θα παίζουμε, με τι σχήμα, το ποδόσφαιρο αλλάζει, θα δούμε τι θα κάνουμε για να πάρουμε την ΑΕΛ στο επόμενο επίπεδο».

Αν θα ανανεώσει ο Νταβόρ: «Μέχρι να ξεκαθαρίσει το κεφάλαιο προπονητή πρέπει να περιμένουμε για τα υπόλοιπα. Υπάρχει το πλάνο είναι ένας παίκτης που όλοι τον αγαπούν στην ομάδα. Θέλουμε να τον κρατήσουμε, αλλά περιμένουμε να ξεκαθαρίσουμε το θέμα του προπονητή. Ήρθε σε πολύ νεαρή ηλικία και κατάφερε να πετύχει. Ανανεώσαμε με τον Παπαφώτη, μας βοήθησε αρκετά φέτος. Κάνει μια καλή και ενδιαφέρουσα σεζόν ο Σάντος. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι πρέπει να μιλήσουμε με τον προπονητή να δούμε ποιο θα είναι το πλάνο».

Για τον Μακρή: «Μου αρέσει ο Μακρής ως ποδοσφαιριστής, είναι καλός παίκτης, έχει ιστορία με την ΑΕΛ, αν έρθει θα είναι ευπρόσδεκτος, αν όχι είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται σε ψηλό επίπεδο».

Πότε θα γίνει η επόμενη συνάντηση με τον Παντελίδη: «Πιστεύω ότι θα είναι αυτή την εβδομάδα, για να ξεκαθαρίσει αυτό το θέμα και να προχωρήσουμε με τα υπόλοιπα. Έχουμε χρόνο για να προγραμματιστούμε, αλλά όσοι με ξέρουν προσωπικά γνωρίζουν ότι δεν θέλω να αφήνω τίποτα την τελευταία στιγμή. Θέλουμε πριν αρχίσει η μεταγραφική περίοδος να έχουμε έτοιμο το πλάνο και πριν αρχίσει η προετοιμασία να έχουμε ολοκληρώσει το ενενήντα τοις εκατό του ρόστερ».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy