Championship: Στέφθηκε πρωταθλήτρια με επιβλητική «επτάρα» η Φούλαμ

Η Φούλαμ διέλυσε με 7-0 τη Λούτον στο «Κρέιβεν Κότατζ», εξασφαλίζοντας με εντυπωσιακό τρόπο την κατάκτηση του φετινού τίτλου στην αγγλική Championship!

Ιδανική φιέστα τίτλου μπροστά στον κόσμο της έκανε η Φούλαμ, η οποία διέσυρε με 7-0 τη Λούτον στο «Κρέιβεν Κότατζ», στέφθηκε πρωταθλήτρια της αγγλικής Championship και πανηγύρισε τον πρώτο της τίτλο μετά από 21 ολόκληρα χρόνια!

 

Το παιχνίδι κύλησε υπερβολικά εύκολα για την ομάδα του Μάρκο Σίλβα, η οποία ήταν ανώτερη καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και προηγήθηκε στο 29′ με τον Κέρνεϊ. Στο 39′ ο Τετέ «έγραψε» το 2-0, ενώ στο 54′ ο προσεχώς παίκτης της Λίβερπουλ, Φάμπιο Καρβάλιο, χρίστηκε σκόραρε το τρίτο γκολ των Λονδρέζων.

 

Στο 62′ ο εντυπωσιακότατος στη φετινή σεζόν Μίτροβιτς έκανε το 4-0, στο 65′ ο Ριντ το 5-0 και στο 79′ ο Σέρι το έκτο. Ο θρίαμβος για τη Φούλαμ ολοκληρώθηκε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Μίτροβιτς σκόραρε για 43η φορά στο φετινό πρωτάθλημα, καταρρίπτοντας το ρεκόρ για τα περισσότερα γκολ παίκτη σε μία σεζόν της Championship!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy