Φανούριος: “Αν θέλουμε το πρωτάθλημα και το θέλουμε μετά μανίας, πρέπει να κερδίσουμε τον ΑΠΟΕΛ”

Σημερινές(2/5) ραδιοφωνικές δηλώσεις του Ε.Τ του Απόλλωνα

Για τα δεδομένα στη διεκδίκηση του τίτλου ενόψει και του ερχόμενου ντέρμπι απέναντι στον ΑΠΟΕΛ αναφέρθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, μιλώντας σήμερα(2/5) στον ΣΠΟΡ FM 95.0.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

 

Για τα αποτελέσματα της αγωνιστικής και την ψυχολογία στην ομάδα: “Όπως εξελίχτηκε το ντέρμπι θα μπορούσαμε να βρεθούμε δεύτεροι. Έχασε την ευκαιρία του το ΑΠΟΕΛ και αυτό μπορεί να είναι ψυχολογικό πλήγμα, όμως αυτό που θα παίξει ρόλο είναι το αποτέλεσμα της Κυριακής. Μεγάλη ευκαιρία είναι και για τον ΑΠΟΕΛ, αλλά αισθανόμαστε πολύ δυνατοί και είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία για την κατάκτηση του πρωταθλήματος”.

Για την απόδοση της ομάδας δημιουργικά και στο σκοράρισμα: “Η ομάδα έκανε κάποια κακά παιχνίδια, αλλά με την Ανόρθωση είχε 13 τελικές, εννέα στον στόχο. Με την ΑΕΚ πετύχαμε τρία τέρματα. Με την Πάφο δεν ήμασταν καλοί και χάσαμε, αλλά σε άλλα οι λεπτομέρειες δεν ήταν με το μέρος μας. Στην Πάφο χάσαμε βαθμούς που δεν αξίζαμε να κερδίσουμε, στο ισοδύναμο παιχνίδι με τον Άρη ήρθαμε ισοπαλία, αλλά δεν πήραμε βαθμούς που αξίζαμε”.

Για την ανταγωνιστικότητα του πρωταθλήματος: “Είναι τρομερά δύσκολο το πρωτάθλημα. Προγνωστικά δεν μπορούν να γίνουν. Πάνω-κάτω όλες οι ομάδες είναι ισοδύναμες”.

Για το ενδεχόμενο νίκης στο ντέρμπι: “Βαθμολογικά αυτό θα λέει ο πίνακας”.

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: “Κατελάρης, Μαλεκκίδης και Ζράντι είναι εκτός για όλη τη χρονιά. Θα δούμε για Ογκέντα και Αυλωνίτη. Το πρόβλημα του Φιλιώτη είναι επιπόλαιο, αν και ήταν ένα σοβαρό χτύπημα. Θα μπορούσε να επέμβει το VAR, αλλά η διαιτησία στο «Παπαδόπουλος» και στο ΓΣΠ ήταν για σεμινάριο. Δεν μας έδωσε δικαιώματα, ήταν εκπληκτικός”.

Για τα εισιτήρια ενόψει ΑΠΟΕΛ: “Υπάρχει σύσκεψη, θα δούμε τι θα αποδεχτεί η αστυνομία και τι όχι. Ο ΑΠΟΕΛ θα πάρει όσα προνοεί η προκήρυξη”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy