Πρωταθλητής ο Οθέλλος (Νέοι Γ’ Κατηγορίας

Με τις αναμετρήσεις της 25ης αγωνιστικής συνεχίστηκε το πρόγραμμα του Πρωταθλήματος Νέων Κ-19 Γ’ Κατηγορίας και μία αγωνιστική πριν από το φινάλε, ο Οθέλλος Αθηαίνου πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Οθέλλος επικράτησε με 4-2 της Ομόνοιας 29Μ και έφτασε στους 68 βαθμούς από 22 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα και την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται στο Πρωτάθλημα Νέων Κ-19 Β’ Κατηγορίας.

Μετά τη λήξη του αγώνα, έγινε η απονομή του επάθλου στους πρωταθλητές από το Μιχάλη Ππεκρή, εκ των αντιπροέδρων της ΚΟΠ.

Η 2η και η 3η θέση που θα δώσουν επίσης εισιτήρια ανόδου, θα κριθούν στην τελευταία αγωνιστική που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή 8/5.

Μετά την ολοκλήρωση της 25ης αγωνιστικής, στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Ομόνοια 29Μ με 59 βαθμούς, στην τρίτη η ΜΕΑΠ με 58 και στην τέταρτη ο Αχυρώνας Λιοπετρίου με 57 βαθμούς.

Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής περιλαμβάνει το ντέρμπι Ομόνοια 29Μ – Αχυρώνας Λιοπετρίου, ενώ η ΜΕΑΠ θα φιλοξενήσει την Ολυμπιάς Λυμπιών.

Ο πρωταθλητής Οθέλλος Αθηαίνου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Εληά Λυθροδόντα.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy