Έρχονται μεγάλες αλλαγές στην ΑΕΛ

Ξεκαθαρίζει τις επόμενες μέρες η παραμονή ή όχι του Σάββα Παντελίδη. Έρχονται πολλές αλλαγές στο ρόστερ. Ολοκαίνουρια η ΑΕΛ την νέα χρονιά

Το μέλλον της συνεργασίας της ΑΕΛ με τον Ελλαδίτη τεχνικό αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες και στη νέα συνάντηση που θα έχει με τον Ανδρέα Σοφοκλέους.

Σε περίπτωση παραμονής του Σάββα Παντελίδη αναμένεται να αλλάξουν πολλά όσο αφορά το ρόστερ. Πλέον υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα στα μάτια του για όλους τους ποδοσφαιριστές. Παράλληλα φαίνεται να έχει κατασταλάξει και στους παίκτες που επιθυμεί να παραμείνουν στην ομάδα, αλλά και σε εκείνους που θα αποχωρήσουν ανεξαρτήτως αν διατηρούν συμβόλαια ή όχι.

Σε περίπτωση τώρα που ο Ελλαδίτης δεν παραμείνει στο πάγκο της ΑΕΛ, πάλι αναμένεται να υπάρξει μαζική αποχώρηση ποδοσφαιριστών, ιδιαίτερα αυτοί που δεν έχουν συμβόλαια για την νέα χρονιά.

Αυτό που βγαίνει προς τα έξω είναι ότι η ομάδα το καλοκαίρι θα φτιαχτεί σχεδόν απ’ την αρχή και θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Νικόλας Κωνσταντίνου 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy