Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο

Ο τεχνικός της Μπολόνια, Σίνισα Μιχαϊλοβιτς, ο οποίος τα τελευταία χρόνια δίνει μάχη με τη λευχαιμία, είχε νοσηλευτεί εκ νέου στις 30 Μαρτίου και υποβλήθηκε σε νέο κύκλο θεραπειών

Εξιτήριο από το νοσοκομείο Σαντ’ Ορσόλα πήρε ο Σίνισα Μιχαϊλοβιτς και όπως ενημέρωσε η Μπολόνια ο Σέρβος προπονητής της είναι σε καλή κατάσταση. Ο τεχνικός της ιταλικής ομάδας, ο οποίος τα τελευταία χρόνια δίνει μάχη με τη λευχαιμία, είχε νοσηλευτεί εκ νέου στις 30 Μαρτίου και υποβλήθηκε σε νέο κύκλο θεραπειών κι ενώ λίγες ημέρες νωρίτερα είχε παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου δηλώνοντας: «Η αρρώστια είναι γενναία για να γυρίσει να με αντιμετωπίσει. Πρέπει να νοσηλευτώ ξανά. Αυτή τη φορά πρέπει να προλάβω. Θα χάσω κάποιους αγώνες. Ελπίζω να επιστρέψω σύντομα». Τον Ιούλιο του 2019 ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς είχε υποβληθεί στην πρώτη χημειοθεραπεία, καθώς είχε διαγνωστεί με οξεία μυελογενή λευχαιμία.

Το θετικό είναι πως ο οργανισμός του Σίνισα Μιχαϊλοβιτς ανταποκρίθηκε θετικά στις χημειοθεραπείες και οι γιατροί του έκριναν καθησυχαστικά τα σημάδια, δίνοντάς του το ελεύθερο να επιστρέψει στην οικογένειά του, στη Ρώμη.

Ακόμη και από το νοσοκομείο, ο Σέρβος προπονητής είχε παφή με την ομάδα και μιλούσε στους παίκτες μέσω βιντεοκλήσης, αν και τα καθήκοντά του στους «ροσομπλού» έως το τέλος της σεζόν ανέλαβε ο βοηθός του, Μίροσλαβ Τανίγκα.

Ο βοηθός του, Μίροσλαβ Τανίγκα, θα ασκεί τα καθήκοντα του προπονητή. Οι δύο τους είναι… ισόβιοι φίλοι, τα σπίτι τους ήταν κοντά, έπαιξαν μαζί στη Βοϊβοντίνα και τον Ερυθρό Αστέρα και ήταν ο ένας μάρτυρας του άλλου στους αντίστοιχους γάμους του. Ο Μιχαϊλοβιτς θα παρακολουθεί τα πάντα, προπόνηση και αγώνες, ενώ θα είναι σε επικοινωνία με τον Τανίγκα, ο οποίος θα μεταφέρει στους παίκτες τις οδηγίες του. Σε αυτό το διάστημα, από την εισαγωγή του στο νοσοκομείο στα τέλη Μαρτίου έως σήμερα, η Μπολόνια σημείωσε έξι σερί ματς χωρίς ήττα, κάτι που η Μπολόνια δεν είχε πετύχει από τον Απρίλιο του 2012.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy