Νέα δεδομένα στην Formula 1: Porsche και Audi κατεβαίνουν στο πρωτάθλημα!

Ο Χέρμπερτ Ντις επιβεβαίωσε κι επίσημα ότι τόσο η Audi όσο και η Porsche θα συμμετάσχουν στο επόμενο πρωτάθλημα της Formula 1.

Οι τελευταίες πληροφορίες για είσοδο των Audi και Porsche στην Formula 1 από την επόμενη κιόλας χρονιά επιβεβαιώθηκαν από τα πλέον επίσημα χείλη…

Ητοι, μέσω του Διευθύνοντος Συμβούλου του Volkswagen Group, Χέρμπερτ Ντις. Με τον Γερμανό αξιωματούχο να επιβεβαιώνει την απόφαση που υπάρχει, απαντώντας σε ερωτήσεις κατοίκων του Βόλφσμπουργκ!

«Σύμφωνα με το πλάνο που παρουσίασαν οι δύο μάρκες στο εποπτικό συμβούλιο του περασμένου μήνα, η Formula 1 είναι o πιο σημαντικός μοχλός για την αύξηση της εταιρικής τους αξίας», ανέφερε μεταξύ άλλων.

 

Και πρόσθεσε: «Μας απέδειξαν ότι με την F1 οι δύο μάρκες από τη Στουτγάρδη και το Ίνγκολσταντ θα βγάλουν περισσότερα χρήματα από ό,τι χωρίς αυτήν. Καθώς υπάρχουν πλάνα για μεγαλύτερη παρουσία του σπορ σε Κίνα και ΗΠΑ, θα αυξάνεται συνεχώς η απήχησή του στο κοινό».

Με τον Ντις να αποκαλύπτει ότι Audi και Porsche έχουν αρχίσει να εργάζονται πάνω στην τεχνολογία των κινητήριων μονάδων Formula 1.

Αλλά και ότι η πρώτη δεν έχει καταλήξει ακόμη στην ομάδα με την οποία θα συνεργαστεί, παρά τις φήμες πως είναι σε επαφές με την McLaren, ενώ η δεύτερη θα συνεργαστεί με την Red Bull Racing.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy