Μετά τον Χαμάς δημοσιεύματα θέλουν και Γιοβάνοβιτς στον ΠΑΟΚ

Δεν επιβεβαιώνεται, ούτε διαψεύδεται κάτι από Θεσσαλονίκη και ΠΑΟΚ

Σύμφωνα με δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα, Αλεξάντερ Γιοβάνοβιτς ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ. Επίσης για την ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει “παίξει” και το όνομα του Χαμάς, Διαβάστε ΕΔΩ .

Τα δημοσιεύματα κάνουν λόγο ότι ο νέος τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Ζοσέ Μπότο βρήκε μάλιστα τον εκλεκτό που θα πλαισιώνει τον Πασχαλάκη ως δεύτερος τερματοφύλακας και θα πάρει τη θέση του Ζίβκο Ζίβκοβιτς. Επίσης το δημοσίευμα του paok_transfermarket αναφέρει και ένα ποσό για να μείνει ελεύθερος ο Σέρβος της τάξεως του μισού εκατομμυρίου.

 

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με συναδέλφους στη Θεσσαλονίκη οι οποίοι επιμελούνται ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ, αναφέροντας μας ότι δεν υπάρχει θέμα αυτή τη δεδομένη στιγμή.

Ότι είναι να γίνει θα γίνει λοιπόν με τον Σέρβο να είναι προσηλωμένος στα παιχνίδια του Απόλλωνα αυτή την κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, δείχνοντας μάλιστα ότι δεν ενοχλήθηκε καθόλου.

Δείτε το δημοσίευμα:

Γιοβάνοβιτς για την θέση του τερματοφύλακα!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy