Συνεπής στο ιστορικό ραντεβού ο ΕΝΥ – Κυπελλούχος και ωραίος!!!

Δια περιπάτου ο ΕΝΥ πήρε το τρόπαιο του Κυπέλλου

Έγραψε ιστορία η ομάδα του ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα, κατακτώντας το Κύπελλο Μικρών κατηγοριών για πρώτη φορά στην ιστορία της. Η ομάδα του Παντελή Δημητρίου εμφανίστηκε συνεπής στο πρώτο ιστορικό της ραντεβού κερδίζοντας με 4-1 τον Εθνικό Άσσιας. Τα γκολ πέτυχαν οι Καψός, Ιωάννου και δύο ο Κωνσταντίνου.

Στις 18:00 θα ξεκινήσει ο μεγάλος τελικός Κυπέλλου Γ΄κατηγορίας και Επίλεκτης ΣΤΟΚ, μεταξύ του Εθνικού Άσσιας και του ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα.

Η ιστοσελίδα μας δίπλα στις ομάδες της πόλης μας βρίσκεται στο γήπεδο του Εθνικού Άχνας για να καλύψει όλα όσα θα συμβούν. Αξιοσημείωτο γεγονός ότι για πρώτη φορά Λεμεσιανή ομάδα βρίσκεται στον τελικό.

 

Παρακολουθείστε σε ζωντανή περιγραφή τον αγώνα και όλα όσα θα γίνουν:

 

17:15: Οι ομάδες στον αγωνιστικό χώρο για το καθιερωμένο ζέσταμα

17:40: Οι ομάδες αποχώρησαν για τα αποδυτήρια για να μπουν μαζί στον αγωνιστικό χώρο με τελετουργικό.

17:55: Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων εισέρχονται στον αγωνιστικό χώρο και παρατάσσονται για το καθιερωμένο τελετουργικό.

1΄: Έναρξη αγώνα με τον Εθνικό Άσσιας στη σέντρα.

8΄: ΓΚΟΟΟΛ για τον ΕΝΥ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καψού, ξεγελάστηκε ο τερματοφύλακας του Εθνικού Άσσιας.

 

21΄: ΓΚΟΟΟΟΟΛ για τον ΕΝΥ που κάνει το 2-0 με τον Ιωάννου, να περνά και τον τερματοφύλακα και να πλασάρει από πλάγια στην αντίπαλη εστία.

30΄: 3-0 για τον ΕΝΥ με σκόρερ αυτή τη φορά τον Κωνσταντίνου Παναγιώτη, που πλάσαρε σωστά. Πλέον τα πράγματα φαίνονται να γίνονται πολύ εύκολα για τον ΕΝΥ.

Σχόλιο: Μονόλογος το παιχνίδι μέχρις στιγμής με τον ΕΝΥ να είναι πολύ καλύτερος κάτι που το δείχνει και το 3-0 και να έχει βάλει πλώρη για την κατάκτηση του Κυπέλλου πολύ νωρίς στο παιχνίδι.

33΄: Ένα σουτ του Εθνικού απέκρουσε εύκολα ο Κόβατς.

Μια μικρή πίεση από τον Εθνικό δεν έφερε ανησυχία στην ομάδα του ΕΝΥ, που κρατούσε εύκολα το ισχυρό προβάδισμα των τριών τερμάτων που πέτυχε. Το παιχνίδι έφτασε στο 42΄.

Μετά από δύο λεπτά καθυστερήσεων το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον ΕΝΥ να προηγείται με 3-0.

46΄: Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου.

47΄: ΓΚΟΟΟΛ για τον ΕΝΥ με τον Κωνσταντίνου και πάλι μετά από ασίστ του Βασιλειάδη. Όλα παίρνουν τον δρόμο τους.

 

54΄: Καλή εκτέλεση φάουλ για τον Εθνικό Άσσιας απέκρουσε σε κόρνερ ο Κόβατς.

55΄: Γκολ για τον Εθνικό που μειώνει σε 4-1.

57΄: Αλλαγή για τον Εθνικό Άσσιας.

61΄: Επικίνδυνο φάουλ για τον Εθνικό έξω από την περιοχή εκτελέστηκε με τη μπάλα στην αγκαλιά του Κόβατς.

65΄: Κίτρινη στον Στυλιανίδη.

Αλλαγή για τον ΕΝΥ ο Γεωργίου στη θέση του Βώλου.

70΄: Ο Εθνικός Άσσιας προσπαθεί να αντιδράσει κερδίζοντας κάποια στημένα φάουλ και κόρνερ που όμως δεν έχουν αποτέλεσμα.

76΄: Αλλαγή για τον ΕΝΥ με τον Κουλουτέρη να παίρνει τη θέση του Στυλιανίδη.

85΄: Αλλαγές για τον ΕΝΥ με τους Ζαμπά, Κυριάκου και Παναγίδη να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο στις θέσεις των Καψού, Ιωάννου και Βασιλειάδη.

Λήξη αγώνα με τον ΕΝΥ να κερδίζει με 4-1 και να στέφεται Κυπελλούχος μικρών κατηγοριών για πρώτη φορά στην ιστορία του.

 

Κίτρινες: Καλά / Στυλιανίδης

Οι 11άδες των δύο ομάδων:

Εθνικός Άσσιας: Τιμοθέου, Γαβριήλ, Παναγή, Παπασωφρονίου, Παπαπαναγιώτου, Πλατή, Goupy, Λεωνίδου, Καλά, Γερολέμου, Γεωργίου

Αναπληρωματικοί: Παραδεισιώτης, Σωτηριάδης, Διονυσίου, Πατσής, Κωνσταντίνου, Λειψός, Πίπης, Κατσαντώνης, Κυριάκου, Ευδοκίμου, Κωνσταντίνου, Κώστα

 

ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα: Κόβατς, Χατζηττοφής, Μιχαήλ, Ιωάννου, Κωνσταντίνου, Βασιλειάδης, Στυλιανίδης, Καψός, Φώκλας, Ζάρνας, Βώλος

Αναπληρωματικοί: Ιντζεγιάννης Μ.,Ιντζεγιάννης Η., Αριστοτέλους, Κυριάκου, Πολυδώρου, Τρόεμαν, Βιτόροβικ, Γεωργίου, Ζαμπάς, Παναγίδης, Μαραγκός, Κουλουτέρης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy