Φανούριος: “Το παιχνίδι τίτλου είναι στην Λεμεσό στην έδρα μας. Η ομάδα ήταν πολύ καλή σήμερα, ο κόσμος την χειροκρότησε και συνεχίζουμε”

Δηλώσεις του Ε.Τ του Απόλλωνα μετά την ισοπαλία 1-1 με την Ανόρθωση εκτός έδρας

Δείτε όλα όσα ανέφερε ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, μετά την ισοπαλία των “γαλάζιων” με την Ανόρθωση εκτός έδρας, 1-1 στον σημερινό(30/4) αγώνα.

Αναλυτικά:

“Κάναμε την καλύτερη μας εμφάνιση, στην Β’ Φάση του πρωταθλήματος. Ήμασταν καλύτεροι από την Ανόρθωση στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Είχε η Ανόρθωση 1-2 ευκαιρίες με τον Ρουσιά στο δεύτερο ημίχρονο να καθαρίσει το παιχνίδι, όμως απ’ εκεί και πέρα εμείς ήμασταν καλύτερη ομάδα στο πρώτο ημίχρονο, πλην από το καταπληκτικό γκολ του Χριστοδουλόπουλου έλεος της κλάσης του.

Απ’ εκεί και πέρα γνωρίζαμε ο Απόλλωνας για να πάρει το πρωτάθλημα πρέπει να κερδίσει το ΑΠΟΕΛ, αυτή είναι μία πραγματικότητα ό,τι και να γίνει αύριο. Το παιχνίδι τίτλου είναι στην Λεμεσό στην έδρα μας. Η ομάδα ήταν πολύ καλή σήμερα, ο κόσμος την χειροκρότησε και συνεχίζουμε. Θα πεθάνουμε στο γήπεδο για να πάρουμε το πρωτάθλημα”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy