Επιβίωσε στη ματσάρα με Χοφενχάιμ η Φράιμπουργκ και ετοιμάζεται για Ευρώπη

Σε ένα εντυπωσιακό ματς, η Φράιμπουργκ νίκησε 4-3 στην έδρα της Χοφενχάιμ για την 32η αγωνιστική της Bundesliga και έκανε σημαντικό βήμα για τη συμμετοχή της στις επόμενες ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η Φράιμπουργκ νίκησε 4-3 σε ένα ματς «θρίλερ» στην έδρα της Χοφενχάιμ για την 32η αγωνιστική της Bundesliga και βρέθηκε προσωρινά στην τέταρτη προνομιούχο θέση που οδηγεί στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ και στο +1 από την πέμπτη Λειψία, η οποία έχει ένα ματς λιγότερο και την Κυριακή έχει δύσκολο ματς στο Μένχενγκλάντμπαχ, όμως μπορεί να ξαναβρεθεί στην τετράδα και να διατηρηθεί το «θρίλερ» στις δύο τελευταίες αγωνιστικές.

Από την πλευρά τους, οι γηπεδούχοι βρέθηκαν στο -6 από τις ευρωπαϊκές θέσεις και πλέον πρέπει να γίνουν ανακατατάξεις για να μπορέσουν να βγουν στην Ευρώπη.

Το 1-1 του πρώτου ημιχρόνου με τα γκολ των Σάλαϊ και Κράμαριτς ακολούθησαν το 2-1 του Στίλερ, το 2-2 του Γκέντερ, το 2-3 του Χόελερ, το 2-4 του Γέονγκ και το τελικό 3-4 του Ρούντι.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy