ΠΑΟΚ: Κίνηση-έκπληξη με Κουαλιάτα!

Ο ΠΑΟΚ φέρεται να έκλεισε τον Νικολάς Κουαλιάτα, τον 23χρονο Ουρουγουανό μεσοεπιθετικό από τους Μοντεβίδεο Γουόντερερς.

Σε μια προσθήκη από το… πουθενά φαίνεται πως προχωρά ο ΠΑΟΚ. Τα ΜΜΕ της Ουρουγουάης αναφέρουν πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» ήρθε σε συμφωνία με τη Μοντεβίδεο Γουόντερερς για την απόκτηση του Νικολάς Κουαλιάτα.

Πρόκειται για έναν πολύ ταλαντούχο 23χρονο μεσοεπιθετικό (που μπορεί να παίξει στα άκρα), ο οποίος είναι και κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου. Οι Ουρουγουανοί μιλούν για δεδομένη συμφωνία, ύψους 1,8 εκατομμυρίων.

«Το διοικητικό συμβούλιο της Μοντεβιδέο Γουόντερερς ενέκρινε την πώληση του Νικολάς Κουαλιάτα στον ΠΑΟΚ. Η μεταγραφή θα κοστίσει γύρω στο 1.8 (σ.σ. μένει να αποσαφηνιστεί) και τα έγγραφα αναμένεται να δώσουν τη δυνατότητα για τη μεταφορά που θα γίνει στα μέσα του χρόνου», αναφέρει έγκυρος ρεπόρτερ από την Ουρουγουάη.

Ο Κουαλιάτα έχει φέτος 14 συμμετοχές και 3 ασίστ και παίζει τόσο πίσω από τον σέντερ φορ, όσο και στα αριστερά, ενώ δεν είναι διεθνής.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy