Κίνηση βοήθειας Απόλλωνα προς την Ουκρανία

Είδη πρώτης ανάγκης, φαγητό και χρηματικό ποσό παρέδωσε ο Απόλλωνας στον Ερυθρό Σταυρό κλάδου Λεμεσού τα οποία θα αποσταλούν στην Ουκρανία για ενίσχυση, αλληλεγγύη και βοήθεια στον άμαχο πληθυσμό

Ο Απόλλωνας ενημερώνει για την βοήθεια προς τον άμαχο πληθυσμό της Ουκρανίας.

Η ενημέρωση:

Είδη πρώτης ανάγκης, φαγητό και χρηματικό ποσό παρέδωσε το απόγευμα της Τετάρτης (20/04) η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο στον Ερυθρό Σταυρό κλάδου Λεμεσού τα οποία θα αποσταλούν στην Ουκρανία για ενίσχυση, αλληλεγγύη και βοήθεια στον άμαχο πληθυσμό.

Το παρών τους στα γραφεία της ομάδας μας όπου πραγματοποιήθηκε η λιτή τελετή, έδωσαν ο Πρόεδρος της Εταιρείας Απόλλων Ποδόσφαιρο, Νίκος Κίρζης, ο πρώην πρόεδρος κ. Ντίμης Κίρζης και ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Αλεξάντερ Νόγιοκ οι οποίοι παρέδωσαν τις προμήθειες προσφορά των καταστημάτων Σκλαβενίτης στην αντιπροσωπεία του Ερυθρού Σταυρού η οποία απαρτιζόταν από τις κυρίες Ολίβια Παπαδάκη, Έλενα Ποταμίτου και Μαρία Ρόδα.

Εκ μέρους της ομάδας μας κ. Ντίμης Κίρζης παρέδωσε την επιταγή στην Πρόεδρο του Ερυθρού Σταυρού Κλάδου Λεμεσού κ. Ολίβια Παπαδάκη.

Τη δική τους συνεισφορά στη προσπάθεια αυτή, πραγματοποίησε και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας μας με τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο να προχωρούν στη δωρεά ειδών πρώτης ανάγκης, τροφίμων και χρηματικού ποσού.

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Λεμεσού

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy