Απόλλων: Ευνοϊκό στατιστικό στο “ΠΑΠ” αλλά θέλει προσοχή!!!

Στο σύνολο των έξι τελευταίων αγώνων στα πλέι-οφ στην έδρα της Ανόρθωσης και οι δύο ομάδες βρήκαν δίκτυα. Δύο νίκες για Ανόρθωση, μία ο Απόλλωνας και τρεις ισοπαλίες.

Αν ανατρέξει κανείς στα αποτελέσματα των αγώνων της Ανόρθωσης με τον Απόλλωνα σε παιχνίδια των πλέι-οφ τις προηγούμενες χρονιές, θα ανακαλύψει ένα σπάνιο και αξιοσημείωτο στατιστικό στοιχείο.

Ενόψει λοιπόν του επικείμενου ντέρμπι στο “ΠΑΠ” για την 7η αγωνιστική των πλέι-οφ και ψάχνοντας τα αποτελέσματα σε αγώνες των δύο ομάδων μόνο στα πλέι-οφ, βγαίνει το στατιστικό ότι και οι δύο ομάδες έχουν σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια. Συγκεκριμένα τη σεζόν 2013-14, ο αγώνας εξήλθε ισόπαλος 2-2, τη σεζόν 2014-15 η Ανόρθωση επικράτησε με 3-1, τη σεζόν 2015-16 ο αγώνας ήταν ισόπαλος 1-1, τη σεζόν 2016-17 η Ανόρθωση επικράτησε και πάλι με 3-1, τη σεζόν 2017-18 ήταν η σειρά του Απόλλωνα να κερδίσει με 2-1, τη σεζόν 2018-19 η Ανόρθωση δεν ήταν στην πρώτη εξάδα, ενώ την επόμενη το πρωτάθλημα διακόπηκε λόγω της πανδημίας.

Η περσινή σεζόν είχε το αποτέλεσμα της ισοπαλίας 2-2. Βάσει του συγκεκριμένου στατιστικού και οι δύο ομάδες σκοράρουν, ενώ αν τα πάρουμε κατά σειρά, μετά την περσινή ισοπαλία θα έχουμε νίκη κάποιας από τις δύο ομάδες. Βέβαια όλα αυτά είναι για τους λάτρεις των στατιστικών και μόνο, αφού όλα κρίνονται από τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών στον αγωνιστικό χώρο.

Από πλευράς Απόλλωνα, είναι ενθαρρυντικό το ότι καταφέρνει να σκοράρει, φτάνει να το κάνει πράξη, αφού στο τελευταίο του με την Πάφο παιχνίδι έμεινε “άσφαιρος”. Καλό το στατιστικό αλλά χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια από τους “γαλάζιους” τόσο για να σκοράρουν, όσο και για να κρατήσουν το μηδέν παθητικό στην άμυνα ή έστω να δεχθούν πιο λίγα γκολ από όσα θα βάλουν για να πάρουν τη νίκη!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy