Κιννής: “Η διακοπή βοήθησε, πήραν ανάσες οι ποδοσφαιριστές μας – Το επόμενο παιχνίδι είναι το πιο σημαντικό, πάμε για τους τρεις βαθμούς”

Σημερινές(28/4) ραδιοφωνικές δηλώσεις από τον αντιπρόεδρο του Απόλλωνα, Φάνο Κιννή

Στον Super Sport FM 104.0 και την εκπομπή «Δώδεκα στα Σπορ», μίλησε ο αντιπρόεδρος του Απόλλωνα Φάνος Κιννής ο οποίος ανεφερε:

Για τις τελευταίες εξελίξεις: «Εδώ που φτάσαμε να περιμένουμε να τελειώσει το πρωτάθλημα. Τα συζητήσαμε μέσω της Άτυπη Γενικής Συνέλευσης. Να τελειώσει το πρωτάθλημα και έχουμε πάρα πολύ δουλειά μπροστά μας. Ειπώθηκε οτι θα έχουμε ξένους διαιτητές μέχρι το τέλος. Είναι διαχρονικό πρόβλημα που το βρίσκουμε μπροστά μας. Εμείς ως Απόλλωνας έχουμε τις αντιρρήσεις μας και περιμένουμε να μας δοθούν εξηγήσεις. Δημιουργούνται προηγούμενα με αυτές τις αποφάσεις. Είμαστε σε κρίσιμη καμπή.»

Για τον Απόλλωνα: «Aυτή η διακοπή βοήθησε. Πήραν ανάσες οι ποδοσφαιριστές μας. Δουλέψαμε πολύ. Ευελπιστούμε στο επόμενο διάστημα να παρουσιάσουμε το καλό πρόσωπο που δείξαμε όλη τη σεζόν.»

Αν υπάρχει πίεση: «H πίεση υπάρχει σε όλες τις ομάδες και σε εμάς και σε αυτούς που ακολουθούνε. Αυτά είναι τα δεδομένα. Είμαστε έτοιμοι για τα τρία παιχνίδια που ακολουθούν για να φέρουμε το πρωτάθλημα στην Λεμεσό. Το επόμενο παιχνίδι είναι το πιο σημαντικό. Δεν βλέπουμε κάτι περισσότερο. Πάμε για τους τρείς βαθμούς.»

Για το ματς κόντρα στην Ανόρθωση: «Tα παιχνίδια στην έδρα της Ανόρθωσης διαχρονικά είναι από τα πιο δύσκολα. Με μία νίκη αλλάζουμε τα πάντα. Πάμε προετοιμασμένοι.»

Για το πώς θα επιστρέψει η ομάδα στις νίκες: «Έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας, έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές. Θεωρούμε ότι έφτασε η ώρα να πάρουμε αυτό που δεν πήραμε τις προηγούμενες αγωνιστικές.»

Για το αν ο τίτλος θα κριθεί στο ματς με το ΑΠΟΕΛ: «Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά. Είναι ένα παιχνίδι όπως τα άλλα. Υπάρχουν ακόμα δύο παιχνίδια που θα είναι σημαντικά.»

Για τα αγωνιστικά: «Ζράντι, Κατελάρης και Μαλεκκίδης θα απουσιάσουν»

Για τον κόσμο: «O κόσμος το έχουμε τονίσει, θέλουμε να παραμείνει κοντά στην ομάδα. Η δίψα του είναι μεγάλη. Θέλουμε να τους χαρίσουμε το τίτλο»

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy