Τα “γαλάζια” εισιτήρια για το “ΠΑΠ”

Ξεκινά στις 9:00 σήμερα(27/4) η προπώληση εισιτηρίων του Απόλλωνα

Ανακοίνωση από τον Απόλλωνα σχετικά με τα εισιτήρια του αγώνα με την Ανόρθωση στο “Αντώνης Παπαδόπουλος” το ερχόμενο Σάββατο(30/4).

Αναλυτικά:

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει ότι το πρωί της Τετάρτης (27/04, 09:00) ξεκινάει η προπώληση εισιτηρίων για τον αγώνα με αντίπαλο την Ανόρθωση, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο (30/04, 19:00) στο “Αντώνης Παπαδόπουλος”.

Λόγω του περιορισμένου διαθέσιμου αριθμού εισιτηρίων για το βόρειο πέταλο του “Αντώνης Παπαδόπουλος”, θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας και η προπώληση θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά και ΜΟΝΟ για τους κάτοχους εισιτηρίων διαρκείας 2021-22 της ομάδας μας.

Η προπώληση θα ξεκινήσει την Τετάρτη 27/04 στις 09:00 μόνο για τους κατόχους εισιτηρίων ELITE και VIP οι οποίοι θα μπορούν να προμηθευτούν το εισιτήριο τους μέχρι και το πρωί της Πέμπτης (28/04, 09:00) διαδικτυακά μέσω του https://tickets.apollon.com.cy/ και από το Apollon Official Store (ωράριο του καταστήματος: Τετάρτη: 9:00π.μ.–2:30μ.μ.)

Στο πλαίσιο του προγράμματος ανταμοιβής της ομάδας μας «APOLLON REWARDS» προτεραιότητα αγοράς εισιτηρίου μέχρι την Πέμπτη 28/4 στις 9:00, θα έχουν κι όσοι φίλοι της ομάδας μας έχουν παρευρεθεί σε 12 τουλάχιστον εκτός έδρας αγώνες πρωταθλήματος της αγωνιστικής περιόδου 2021-22.

Οι δικαιούχοι θα εισάγουν τον αριθμό του Barcode του εισιτηρίου διαρκείας τους στο https://tickets.apollon.com.cy/ και αυτόματα θα έχουν δικαίωμα αγοράς εισιτήριου.

Για περισσότερες πληροφορίες και τεχνική υποστήριξη καλέστε στο τηλέφωνο 95114846.

Τα εναπομείναντα εισιτήρια θα διατεθούν το πρωί της Πέμπτης (28/04, 09:00) στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας BLUE, TEENS και JUNIOR.

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ & ΩΡΑΡΙΟ

Η προπώληση θα γίνεται διαδικτυακά μέσω του https://tickets.apollon.com.cy/.

Επίσης, οι φίλοι της ομάδας μας θα μπορούν να εξυπηρετηθούν και από το Apollon Official Store.

Το ωράριο του καταστήματος:

Τετάρτη: 9:00π.μ.–2:30μ.μ.

Πέμπτη: 9:00π.μ.–1:00μ.μ., 3:00–7:00μ.μ.

Παρασκευή: 9:00π.μ.–1:00μ.μ., 3:00–7:00μ.μ.

Σάββατο: 9:00π.μ.–2:30μ.μ.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί από την γηπεδούχο ομάδα ως εξής:

Κανονικό: 12 ευρώ

Μαθητικό: 10 ευρώ

Παιδικό: 1 ευρώ

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Για την έκδοση εισιτήριου απαιτείται κάρτα φιλάθλου, καθώς από τις 25/8/2018 τέθηκε σε εφαρμογή η σχετική νομοθεσία και το σύστημα έκδοσης εισιτήριων δεν θα επιτρέπει την έκδοση εισιτήριου χωρίς την κάρτα φιλάθλου.

Η έκδοση της κάρτας φιλάθλου μπορεί να γίνει και διαδικτυακά στον πιο κάτω σύνδεσμο: https://theasis.cy.net/koa/el/home/. 

Υπενθυμίζεται ότι οι κάρτες φιλάθλου έχουν ανανεωθεί αυτόματα και ισχύουν κανονικά. 

Άτομα ηλικίας κάτω των 14 ετών δεν χρειάζονται κάρτα φιλάθλου, ωστόσο θα πρέπει να καταγράφονται σε ειδικό ονομαστικό κατάλογο κατά την είσοδό τους στο γήπεδο.

Σύμφωνα με το διάταγμα του Υπουργείου Υγείας στις 18/02/2022, ισχύουν τα ακόλουθα για την είσοδο των φιλάθλων στα στάδια.

ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΛΟΓΩ COVID

Επιτρέπεται η παρουσία θεατών σε ποδοσφαιρικούς αγώνες, με πληρότητα 70% της χωρητικότητας του γηπέδου και υπό τους ακόλουθους όρους:

  1. με επίδειξη, για πρόσωπα ηλικίας 6 έως 17 ετών, αρνητικής εργαστηριακής εξέτασης (PCR) ή εξέτασης ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου για την ασθένεια της COVID-19, με τη δειγματοληψία να έχει πραγματοποιηθεί εντός 72 ωρών, ή
  2. με επίδειξη εν ισχύ πιστοποιητικού ολοκληρωμένου εμβολιασμού για την ασθένεια της COVID-19, είτε εν ισχύ πιστοποιητικού ανάρρωσης από την ασθένεια της COVID-19, ή
  3. με επίδειξη, για πρόσωπα ηλικίας 17 ετών και άνω αρνητικής εργαστηριακής εξέτασης (PCR) ή εξέταση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου για την ασθένεια του COVID-19, με τη δειγματοληψία να έχει πραγματοποιηθεί εντός 48 ωρών.

Νοείται ότι, για πρόσωπα ηλικίας κάτω των 6 ετών δεν απαιτείται η επίδειξη αρνητικής εργαστηριακής εξέτασης (PCR) ή εξέτασης ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου για την ασθένεια του COVID-19.

Σημειώνεται πως είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας από όλους, από την στιγμή της προσέλευσης του καθενός στο γήπεδο και μέχρι την ολοκλήρωση της αναμέτρησης.

Επίσης, οι θεατές θα πρέπει να παραμένουν καθήμενοι καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Τονίζεται ότι:

– Κατά την άφιξη και αποχώρηση των φιλάθλων, πρέπει να αποφεύγεται ο συνωστισμός.

– Δεν συνίσταται η προσέλευση ατόμων εάν ανήκουν σε οποιαδήποτε ευπαθή ομάδα.

– Στις εισόδους έξω από τις τουαλέτες και στις καντίνες εάν και εφόσον θα χρησιμοποιηθούν, θα πρέπει να τηρείται αυστηρά η απαιτούμενη αποστασιοποίηση των δύο μέτρων.

– Λόγω και της καθυστέρησης που πιθανό να παρατηρείται για τον έλεγχο των στοιχείων κατά την είσοδο, καλούνται οι θεατές να προσέρχονται έγκαιρα στο στάδιο, ώστε να μπορέσουν να παρακολουθήσουν απρόσκοπτα τον αγώνα.

– Κατά την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο, θα πραγματοποιείται δειγματολογικός έλεγχος της θερμοκρασίας του κοινού, καθώς και έλεγχος του safe pass.

– Θα διενεργούνται έλεγχοι από τις αρμόδιες υπηρεσίες πριν, κατά την διάρκεια και μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης σε ότι αφορά στην τήρηση των μέτρων.

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Λεμεσού

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy