Ο Άλισον πίκαρε με ασύλληπτη έμπνευση τον Πίκφορντ και αποθεώθηκε από το Άνφιλντ

Οι παίκτες της Έβερτον έκαναν μπόλικες καθυστερήσεις στο πρώτο μέρος του ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ και στο δεύτερο είδαν την άλλη όψη του νομίσματος, με τον Άλισον να πικάρει τον Πίκφορντ στο 91′ αι να αποθεώνεται από το κοινό της Λίβερπουλ.

Στο πρώτο μέρος του ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ ο καθαρός χρόνος παιχνιδιού ήταν μόλις 28 λεπτά, με τους παίκτες της Έβερτον να προσπαθούν να ροκανίσουν το χρόνο με κάθε τρόπο και έναν εξ αυτών να είναι η αργοπορία με την οποία ο Πίκφορντ έδιωχνε τη μπάλα από την περιοχή του κάνοντας βολέ.

Ωστόσο, στο δεύτερο μέρος η κατάσταση άλλαξε, με την Λίβερπουλ να βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα κάνοντας το 1-0 με τον Ρόμπερτσον στο 62′ και να “υποχρεώνει” τους φιλοξενούμενους να είναι πιο γρήγοροι στις κινήσεις τους, πριν έρθει το δεύτερο γκολ των κόκκινων από τον Οριγκί και δώσει τέλος στο όποιο σασπένς για το τελικό αποτέλεσμα.

Φυσικά, οι καθυστερήσεις του Πίκφορντ δεν πέρασαν απαρατήρητες και λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα πληρώθηκε με το ίδιο σκληρό νόμισμα, από τον ομόλογό του της Λίβερπουλ, Άλισον Μπέκερ.

Ήταν η στιγμή που ο Βραζιλιάνος κίπερ μπλόκαρε σταθερά τη μπάλα σε σουτ του Ριτσάρλισον στο 91′, με τον Άλισον να πέφτει επίτηδες στο έδαφος, μιμούμενος τον Άγγλο κίπερ των ζαχαρωτών, για να γνωρίσει την αποθέωση από τους οπαδούς της Λίβερπουλ για την εμπνευσμένη κίνησή του.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy