Πάσχα με παραλία…! Στο κόκκινο ο υδράργυρος

Ασθενής ψηλή πίεση και θερμή αέρια μάζα επηρεάζουν την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήματα σκόνη, οι συγκεντρώσεις της οποίας δυνατό κατά τόπους να είναι αυξημένες, ενώ σταδιακή υποχώρησή της αναμένεται την Τρίτη.

Σήμερα, Κυριακή του Πάσχα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος και θερμός. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά στα νότια νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ για να καταστούν το απόγευμα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 35 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 28 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 26 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 25 στα βόρεια παράλια και γύρω στους 24 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μεταβλητοί, γενικά ασθενείς, 2 με 3 Μποφόρ και παροδικά τοπικά, κυρίως στα δυτικά, μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, αλλά στα δυτικά θα παραμείνει λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό, στα δυτικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 17 στα νότια και στα ανατολικά παράλια και γύρω στους 15 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Δευτέρα του Πάσχα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Την Τρίτη και την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά αισθητή πτώση μέχρι και την Τετάρτη, για να κυμανθεί την Τετάρτη κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy