Θα παίζει μόνος στο μεταγραφικό παζάρι ο Άρης…

Ανέβηκε επίπεδο και θέλει να το φτάσει πολύ ψηλά και στον αγωνιστικό χώρο

Έχει ήδη ανέβει επίπεδο τη φετινή αγωνιστική σεζόν, κάτι που φαίνεται τόσο στον αγωνιστικό χώρο, όσο και έξω από αυτόν με την οργάνωση να έχει περάσει σε άλλα επίπεδα, γήπεδα προπονήσεων και αποδυτήρια, τμήμα marketing και επικοινωνίας, πάγκοι στο Τσίρειο, εργασίες ανάπλασης του βοηθητικού γηπέδου, ανέσεις που δίνουν οι μεγάλες ομάδες του εξωτερικού στα εντός έδρας παιχνίδια, λεωφορείο της ομάδας και πολλά άλλα και πλέον με την είσοδο της ομάδας στο νέο γήπεδο θα γίνουν και πολλά άλλα.

Ο φετινός Άρης έδειξε δείγματα γραφής με την ένταξη στην ομάδα ποδοσφαιριστών εγνωσμένης αξίας από προηγμένα πρωταθλήματα που δείχνουν τη μπάλα που ξέρουν στον αγωνιστικό χώρο. Είναι στην εξάδα και κυνηγά επί ίσοις όροις ένα από τα ευρωπαϊκά εισιτήριά και αν κάποια αποτελέσματα ήταν πιο ευνοϊκά και δεν υπήρχαν στο τέλος οι σοβαροί τραυματισμοί τότε ίσως να μιλούσαμε και για την μεγάλη έκπληξη.

Όπως μαθαίνουμε αυτό θα συνεχίσει με τον μεγαλομέτοχο της ομάδας να θέλει να κάνει και του χρόνου ακόμα πιο πανίσχυρη την ποδοσφαιρική ομάδα, χωρίς να λογαριάζει χρήματα, φτάνει η ομάδα να πρωταγωνιστεί. Οι πρώτες πληροφορίες που εισπράττουμε αναφέρονται σε προτάσεις σε διεθνείς Κύπριους ποδοσφαιριστές, με το όνομα που έχει ακουστεί να είναι αυτό του αρχηγού της Ανόρθωσης και της Εθνικής, Κώστακη Αρτυματά με την προσφορά του Άρη να είναι προς τον ποδοσφαιριστή δέκα κάποιες σεβαστές χιλιάδες, περισσότερα από αυτά που του δίνει η ομάδα του. Ομάδα της πρώτης εξάδας πάει για το μεταγραφικό “κόλπο γκρόσο”

Από εκεί και πέρα οι πολύν καλές συνθήκες που υπάρχουν στην ομάδα, με τους μισθούς στους ποδοσφαιριστές να καταβάλλονται στην ώρα τους, κάνει αρκετούς ποδοσφαιριστές που μένουν ελεύθεροι από τις ομάδες τους να προσεγγίζουν την ομάδα του Άρη. Όπως μαθαίνουμε ένα από αυτούς είναι ο Έουλερ, ο οποίος δεν δεσμεύεται με συμβόλαιο από την ΑΕΛ τη νέα σεζόν. Ψάχνεται να αλλάξει ομάδα αλλά όχι πόλη…

Κορυφαίο βέβαια είναι και το γεγονός ότι ο μεγαλομέτοχος του Άρη δεν θα διστάσει να δώσει και μεγάλα χρηματικά ποσά, που θα κάνουν αίσθηση ώστε να κάνει δικούς του ποδοσφαιριστές που δεσμεύονται με μεγάλα συμβόλαια τόσο Κύπριους, όσο και ξένους που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα μας. Με όσα οι πληροφορίες μας αναφέρουν ο Άρης θα “ταράξει τα νερά” στο φετινό Καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι. Όταν υπάρχει λοιπόν ο κινητήριος μοχλός όλα μπορούν να αλλάξουν και οι ισορροπίες, αφού το ποδόσφαιρο εδώ και καιρό έχει μπει σε άλλο επίπεδο. Αναμένουμε λοιπόν τις κινήσεις που θα γίνουν!!!

Βέβαια πρωταρχικός στόχος όλων στο οικοδόμημα του Άρη αυτή τη στιγμή είναι η έξοδος στην Ευρώπη και ακολούθως όλα θα πάρουν τον δρόμο τους.

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy