Αλλαγές στις ημερομηνίες για αγώνες του Πρωταθλήματος Νέων

Ανακατατάξεις στο ημερολογιακό πρόγραμμα του Πρωταθλήματος Νέων Κ-19 Α’ Κατηγορίας για διεξαγωγή του αναβληθέντα αγώνα της 24ης αγωνιστικής Εθνικός Άχνας – Ομόνοια Λευκωσίας πριν από τη διεξαγωγή των δύο τελευταίων αγωνιστικών.

Για την Τετάρτη 27 Απριλίου είναι ορισμένος να διεξαχθεί ο αγώνας Ομόνοια Λευκωσίας – ΑΠΟΕΛ που αφορά εκκρεμότητα της 21ης αγωνιστικής.

Το παιχνίδι Εθνικός Άχνας – Ομόνοια Λευκωσίας που αφορά εκκρεμότητα της 24ης αγωνιστικής, θα διεξαχθεί το Σάββατο 30 Απριλίου.

Η 25η αγωνιστική θα διεξαχθεί το Σάββατο 7 Μαϊου και στις 14 Μαϊου θα διεξαχθεί η τελευταία αγωνιστική. Ενδιάμεσα (11/5) θα διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου Νέων μεταξύ ΑΕΛ – ΑΠΟΕΛ.

Στη βαθμολογία προηγείται η Ομόνοια με 54 βαθμούς σε 22 αγώνες και ακολουθεί ο ΑΠΟΕΛ με 53 βαθμούς σε 23 αγώνες. Στην τρίτη θέση βρίσκεται η ΑΕΛ με 49 βαθμούς σε 24 αγώνες.

Η ομάδα που θα τερματίσει στην πρώτη θέση της κατάταξης, θα λάβει μέρος στη διοργάνωση UEFA Youth League περιόδου 2022 – 2023.

Με την ολοκλήρωση των 26 αγωνιστικών οι τελευταίες τρεις ομάδες της βαθμολογίας θα διαβαθμιστούν στο Πρωτάθλημα Νέων Β’ Κατηγορίας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy