Απειλή για βόμβα στο σπίτι του Μαγκουάιρ

Ξεκίνησε έρευνα η αστυνομία

Η αστυνομία του Τσέσαϊρ διεξήγαγε έρευνα στο σπίτι του Χάρι Μαγκουάιρ, αφού ο αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της εθνικής Αγγλίας ανέφερε ότι δέχθηκε απειλή για βόμβα.

«Τις τελευταίες 24 ώρες, ο Χάρι δέχθηκε σοβαρή απειλή στο σπίτι όπου μένει με την οικογένειά του. Η ασφάλεια της οικογένειάς του και των γύρω του είναι προφανώς η νούμερο ένα προτεραιότητα του Χάρι» ανέφερε εκπρόσωπος του Μαγκουάιρ, ο οποίος δέχθηκε το απειλητικό μήνυμα, ενώ ήταν στο σπίτι μαζί με τη σύντροφό του και τα δύο μικρά παιδιά του.

«Θα συνεχίσει να προετοιμάζεται για τον επόμενο αγώνα κανονικά και δεν θα σχολιάσουμε περισσότερες λεπτομέρειες αυτή τη στιγμή» πρόσθεσε ο εκπρόσωπος του 29χρονου, σημειώνοντας ότι η αστυνομία «εξετάζει το θέμα».

Το απειλητικό μήνυμα έρχεται μετά την έντονη κριτική που δέχθηκε ο Μαγκουάιρ για τις εμφανίσεις του στη Γιουνάιτεντ, συμπεριλαμβανομένης αυτής στην ήττα με 4-0 από τη Λίβερπουλ το βράδυ της Τρίτης.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy