«Θέλω να φύγω τώρα από το παιχνίδι», φωνάζει έξαλλος ο Σοϊλέδης

Μερικές ώρες φαίνεται πως επικράτησε το καλό κλίμα στο Survivor, εξαιτίας της ένωσης και φυσικά του πάρτι που ακολούθησε στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Ο Γιώργος Κατσαούνης είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση και κατηγορεί ευθέως την Ασημίνα πως εκείνη υποκίνησε τις καταστάσεις, ώστε να βγει εκείνος στον τάκο και να τεθεί στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού.

Την ίδια άποψη, όμως, εκφράζει και η Ναυσικά, η οποία τονίζει πως η Ασημίνα έδειχνε πως είναι φίλη με τον Λαρισαίο αγρότη και τελικά του την «έφερε».

Ακολουθεί, όμως, ένας νέος απαιτητικός για την δεύτερη υποψηφιότητα προς αποχώρηση, όπου στον δύσκολο στίβο μάχης υπάρχει ένα απρόοπτο με την Ασημίνα που δείχνει να έχει τραυματιστεί άσχημα.

Στο συμβούλιο του νησιού βλέπουμε να υπάρχει ένταση μεταξύ του Άρη Σοϊλέδη και του Τάκη Καραγκούνια, με τον ποδοσφαιριστή να φτάνει στα όριά του και να εκφράζει στον Γιώργο Λιανό την επιθυμία να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy