Ο Πελέ μπήκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις και χημειοθεραπείες!

Η περιπέτεια της υγείας του Πελέ συνεχίζεται, με τον θρυλικό Βραζιλιάνο παλαίμαχο να παλεύει για να ξεπεράσει τα προβλήματα που τον ταλαιπωρούν.

Ξανά στο νοσοκομείο ο Πελέ! Ο θρύλος του ποδοσφαίρου μπήκε στο νοσοκομείο σήμερα όπως αναφέρουν τα βραζιλιάνικα Μέσα, ώστε να περάσει από κάποιες εξετάσεις.

Παράλληλα, ο Πελέ αναμένεται να κάνει ορισμένες προγραμματισμένες χημειοθεραπείες αφού θέλει να αντιμετωπίσει όγκους σε τρία διαφορετικά σημεία. Μάλιστα, υπήρξε επικοινωνία και με το περιβάλλον του Βραζιλιάνου παλαίμαχου, αναφέροντας πως μπήκε προγραμματισμένα στο νοσοκομείο, δεν βρίσκεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας αλλά σε κανονικό δωμάτιο και δεν υπάρχει σοβαρός λόγος ανησυχίας.

Τον περασμένο χρόνο ο Πελέ είχε διαγνωστεί για πρώτη φορά με όγκο, ενώ προ δύο μηνών μπήκε ξανά στο νοσοκομείο για χημειοθεραπείες, προσπαθώντας να ξεπεράσει τα προβλήματα υγείας που τον ταλαιπωρούν.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy