Παντελίδης: “Αν το είχε πετύχει νωρίτερα – Δεν συμμετείχα σε κανένα προγραμματισμό”

Δηλώσεις προπονητή της ΑΕΛ μετά τον αγώνα κόντρα στην ΠΑΕΕΚ

Διαβάστε τι ανέφερε ο προπονητής της ΑΕΛ, Σάββας Παντελίδης μετά το τέλος του σημερινού(18/4) αγώνα και τη νίκη της ΑΕΛ με 3-0 κόντρα στην ΠΑΕΕΚ.

 

“Το σημερινό είναι ένα δείγμα μιας ομάδας σοβαρής. Ακόμα κι όταν δεν υπάρχει κίνητρο όμως προσπαθεί να μη δώσει δικαιώματα σε κανένα. Πολλά συμπεράσματα για αυτό το ματς και για κάποιες θέσεις. Είναι αρκετά τα συμπεράσματα θετικά και αρνητικά. Όταν πέτυχε το γκολ ο Μαρόσα όλοι σκεφτήκαμε το ίδιο πράγμα να το είχε πετύχει λίγο νωρίτερα όχι στο σημερινό παιχνίδι. Μπράβο στα παιδιά.

Δεν υπάρχει κανένας προγραμματισμός που εγώ να έχω συμμετάσχει. Δεν μου αρέσει να λέω ψέματα και είμαι ειλικρινής.

Η σχέση μιας ομάδας και ενός προπονητής είναι σαν ένας γάμος. Πρέπει να θέλουν και οι δύο. Βάζουμε τα πράγματα κάτω και βλέπουμε αν συμφωνούμε ή διαφωνούμε. Δεν έχει καμία συζήτηση. Για να γίνει ένας γάμος πρέπει να γίνουν συγκεκριμένα πράγματα, πρέπει να θέλουν και οι δύο. Εγώ ξέρω τι θέλω. Αυτό που πρέπει είναι να μην επαναληφθεί το φετινό. Όχι η πορεία. Ο προγραμματισμός να είναι για πρωταθλητισμό, να βλέπει τουλάχιστον τις θέσεις πιο πάνω”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy